Κατασχεμένο GT-R επιστρατεύεται για την μεταφορά οργάνων

Θα βρίσκεται στα χέρια της Ρεπουμπλικανικής εθνοφρουράς της Πορτογαλίας

  • -
  • -

Μία από τις υποχρεώσεις της Ρεπουμπλικανικής εθνοφρουράς της Πορτογαλίας μεταξύ άλλων, είναι και η μεταφορά οργάνων. Ένα λειτούργημα το οποίο προβλέπεται να γίνει αισθητά πιο εύκολο χάρη στην νέα προσθήκη του στόλου των μεταφορικών μέσων. Πρόκειται για ένα Nissan GT-R το οποίο βρέθηκε στα χέρια των αρχών μετά από κατάσχεση που διεξήχθη σε μία εγκληματική υπόθεση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε οχήματα επιδόσεων να καταλήγουν σαν υπηρεσιακά, αλλά συνήθως γίνεται ειδικές περιστάσεις ή λόγους προβολής, κάτι που δεν ισχύει όμως στην προκειμένη περίπτωση. Το σώμα στο οποίο κατατάχθηκε το ιαπωνικό sportscar ανακοίνωσε στον κόσμο το νέο του απόκτημα μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία φαίνεται το εν λόγω όχημα ντυμένο στα χρώματα της εθνοφρουράς, ενώ στο καπό φέρει τον τίτλο «Μεταφορά οργάνων».

Βλέποντας την φωτογραφία φαίνεται πως το μοντέλο προέρχεται από την σειρά που κυκλοφόρησε μετά το facelift του 2012, ενώ ο κινητήρας ξέρουμε σίγουρα πως είναι ο twin-turbo V6 των 3,8 λίτρων.

Μέσα στα τελευταία 10 χρόνια το σώμα στο οποίο κατατάχθηκε ο «Ιάπωνας» στρατιώτης έχει βοηθήσει να πραγματοποιηθούν 2836 μεταφορές οργάνων, διανύοντας παράλληλα πάνω από μισό εκατομμύριο χιλιόμετρα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...