Παροχή – χορηγία ΣΕΑΑ για το Ράλι Ακρόπολις

Με δεδομένη την προσπάθεια επιστροφής του Ράλι Ακρόπολις στο WRC, ο ΣΕΑΑ προχώρησε στην παροχή – χορηγία δύο οχημάτων στην οργανωτική επιτροπή του αγώνα

  • -
  • -

Με δεδομένη την προσπάθεια του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ώστε να διεξαχθεί εκ νέου το Ράλι Ακρόπολις προσμετρώντας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, ο ΣΕΑΑ προχώρησε σε μία παραχώρηση – χορηγία προς την οργανωτική επιτροπή του αγώνα. Συγκεκριμένα, παραχώρησε δύο αυτοκίνητα, ενός C-SUV και ενός αλαφρού φορτηγού με διπλή καμπίνα, τα οποία η οργάνωση του Ακρόπολις θα χρησιμοποιήσει για τις ανάγκες του εθνικού μας αγώνα.
Θυμίζουμε, πως το Ράλι Ακρόπολις πραγματοποιήθηκε τελευταία φορά το 2013 ως αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και ως το 2018, που έγινε τελευταία φορά, προσμετρούσε μόνο στο Ευρωπαϊκό. Ο ΣΕΑΑ στη σχετική ανακοίνωση, ανέφερε συγκεκριμένα πως: «Οι αγώνες κάθε μορφής είναι το πεδίο όπου η βιομηχανία δοκιμάζει καινοτόμες λύσεις, πολλές από τις οποίες στη συνέχεια βρίσκουν εφαρμογή στα αυτοκίνητα που οδηγούμε όλοι καθιστώντας τα ασφαλέστερα.»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...