5 νέα SUV και Crossover στην Ελλάδα - Δείτε αναλυτικά τιμές, εκδόσεις και εξοπλισμό

Audi, Citroen, Fiat, Honda και Mercedes-Benz έρχονται με νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις για όλα τα γούστα

  • -
  • -

Νέα μοντέλα μπήκαν στην αγορά των SUV και Crossover, με διαφορετικά χαρακτηριστικά, τιμές και τεχνολογία, που σίγουρα μπορούν να ταιριάξουν σε διαφορετικές ανάγκες και να προκαλέσουν, αναμφίβολα το ενδιαφέρον σας.

Με σειρά εμφάνισης (αλφαβητικά) έχουμε το νέο Audi Q2, το οποίο έχει τιμή εκκίνησης από 22.350 € και προσφέρει σε ένα πακέτο ποιοτικό, στα πρότυπα της Audi, ένα μικρό, ευέλικτο, αλλά και συνάμα πρακτικό crossover που ξεχωρίζει.

Το νέο Citroen C4 C-Cross πάει αρκετά βήματα παραπέρα, με μοντέρνα σχεδίαση, μπόλικη τεχνολογία και κορυφαία, όπως μας έχουν συνηθίσει οι Γάλλοι, άνεση. Η τιμή εκκίνησης του νέου crossover της Citroen είναι 17.950 ευρώ με τον τούρμπο κινητήρα των 1,2 λίτρων με απόδοση 102 ίππους.

Η Fiat μπαίνει στα χωράφια της κατηγορίας, με το γνωστό Tipo, το οποίο άλλαξε για να προσαρμοστεί στις νέες ανάγκες και επιθυμίες του αγοραστικού κοινού. Το Tipo Cross είναι διαθέσιμο σε πολλές εκδόσεις, με τιμή εκκίνησης τα 18.500 ευρώ.

Το Honda CR-V e:HEV παίρνει ζωή από το υβριδικό σύνολο τεχνολογίας i-MMD (Intelligent Multi-Mode Drive), το οποίο αποτελείται από ένα κινητήρα εσωτερικής καύσης κύκλου Άτκινσον και δύο ηλεκτροκινητήρες, αποδίδοντας 184 ίππους. Η τιμή εκκίνησης είναι 37.700 ευρώ.

Αμιγώς ηλεκτρική είναι η νέα πρόταση της Mercedes-Benz στα μικρά crossover. Η EQA αποδίδει 190 ίππους και 375 Nm ροπής, επιταχύνοντας από 0-100 km/h σε 8,9 sec. Η τιμή της μίας και μοναδικής έκδοσης είναι 49.590 ευρώ.

Πατήστε πάνω στα παρακάτω link ή στη φωτογραφία του κάθε μοντέλου και δείτε όλες τις εκδόσεις τους και επιπλέον 140 στοιχεία τιμών, εξοπλισμού και απόδοσης για κάθε έκδοση. Και όταν αποφασίσετε, πείτε μας στο poll που ακολουθεί ποιο από τα 5 νέα SUV-Crossover επιλέγετε.

 

Audi Q2 30 TFSI - Από 22.350 €

 

Citroen C4 C-Cross - Από 17.950 €

 

Fiat Tipo City Cross 1.0 - Από 18.500 €

 

Honda CR-V eHEV - Από 37.700 €

 

Mercedes-Benz EQA - 49.590 €

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...