Ειδικά επιλεγμένα για σένα μουσικά προγράμματα, ενημερωτικές εκπομπές και podcast, στο ηλεκτρικό Fiat 500

Η αυτοκίνηση αλλάζει και οι υπηρεσίες που θα αναπτυχθούν γύρω από αυτή θα συμβάλουν σε πιο άνετες, ασφαλείς και ευχάριστες διαδρομές

  • -
  • -

Η αυτοκίνηση αλλάζει και οι υπηρεσίες που θα αναπτυχθούν γύρω από αυτή θα συμβάλουν σε πιο άνετες, ασφαλείς και ευχάριστες διαδρομές. Βασιζόμενο σε αυτό το πλαίσιο, το τμήμα e-Mobility της Stellantis, αναπτύσσει μια σειρά πρωτοποριακών λύσεων. Νεότερη εξέλιξη σε αυτό το πεδίο αποτελεί η συνεργασία με τον Όμιλο Μ.Μ.Ε. GEDI (La Repubblica, La Stampa, Radio Deejay, κ.α.), έτσι ώστε οι χρήστες των μοντέλων της Stellantis να επωφελούνται από μουσικά προγράμματα, ενημερωτικές εκπομπές και podcasts, τα οποία θα απολαμβάνουν κατά τη διάρκεια χρήσης του οχήματος τους.

Βάση για την εφαρμογή αυτής σε νέας συνεργασίας σε πρώτη φάση θα αποτελέσει το νέο ηλεκτρικό Fiat 500, ένα μοντέλο που εκτός των άλλων προσφέρει τις πλέον σύγχρονες επιλογές σε επίπεδο συνδεσιμότητας, με το σύστημα πολυμέσων UConnect 5 να διαθέτει συμβατότητα ακόμα και με δίκτυα 5G. Από τα τέλη του 2021 και με αφετηρία την Ιταλία, μέσω της δωρεάν εφαρμογής Fiat Link&Drive, οι οδηγοί και οι επιβάτες του νέου ηλεκτρικού 500 θα μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε μουσικά προγράμματα και ειδήσεις που θα είναι επιλεγμένα με βάση τις ανάγκες τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ FIAT 500e

Η υπηρεσία θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και για τους χρήστες της έκδοσης Action του νέου ηλεκτρικού Fiat 500, όπου το έξυπνο σύστημα συνδεσιμότητας επιτρέπει πολύ γρήγορα την εναλλαγή χρηστών, με τις προτιμήσεις τους να περνούν αυτόματα μέσω του smartphone τους στο αυτοκίνητο. Τα προσωποποιημένα συστήματα ψυχαγωγίας θα αποτελέσουν ακόμα ένα στοιχείο που θα κάνουν πιο ευχάριστες τις μετακινήσεις, ιδιαίτερα στις δύσκολες αστικές κυκλοφοριακές συνθήκες, ενώ παράλληλα θα προσφέρουν με άμεσο τρόπο χρήσιμες πληροφορίες για πιο άνετες και ασφαλείς διαδρομές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...