Το κρυμμένο μήνυμα της Ford προς τους μηχανικούς που θα μπουν κάτω από το Mustang Mach-E

Όταν οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν χιούμορ και το δείχνουν

  • -
  • -

Ένα ενδιαφέρον κρυμμένο μήνυμα βρέθηκε σε ένα σημείο του νέου αμιγώς ηλεκτρικού Ford Mustang Mach-E. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά, καθώς διάφορες αυτοκινητοβιομηχανίες τα τελευταία χρόνια έχουν τοποθετήσει κρυφά μηνύματα ή υπονοούμενα στα αυτοκίνητα τους για να τα βρουν οι ιδιοκτήτες τους.

mach-e-easter-egg

Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα μήνυμα που πιθανό είναι να μην το δουν ποτέ οι ιδιοκτήτες των Mustang Mach-E, εκτός αν βρεθούν ποτέ κάτω από το αυτοκίνητο τους. Πρόκειται για μία χιουμοριστική φράση η οποία βρίσκεται στο πλάι ενός εκ των ηλεκτροκινητήρων. «ELECTRIC PONIES LIVE HERE» ή αλλιώς «Εδώ ζουν ηλεκτρικά άλογα (ή πόνυ, ότι σας αρέσει περισσότερο).». Όταν το όνομα του ίδιου του αυτοκινήτου είναι Mustang δεν είναι δύσκολο να σκεφτούμε από που προήλθε η έμπνευση, αλλά και πάλι δεν σημαίνει πως δεν πρόκειται για μια διασκεδαστική πινελιά για όσους έχουν την όρεξη να ψάξουν λίγο περισσότερο.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό να μην είναι το μόνο κρυφό στοιχείο στην Mustang Mach-E, αλλά μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε έως ότου οι περίεργοι του κόσμου ξεψαχνίσουν το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Ford, ακόμη περισσότερο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...