Αυτό είναι το νέο λογότυπο της Peugeot! (video)

Η Peugeot παρουσίασε και επίσημα το νέο της λογότυπο, το οποίο και σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής για τη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία

  • -
  • -

Ο αέρας ανανέωσης που πνέει στην Peugeot είναι εμφανής εδώ και αρκετά χρόνια, με τη νέα φιλοσοφία των Γάλλων να έχει σαφώς πιο premium προσανατολισμούς. Η ανανέωση της γκάμας συνοδεύτηκε σήμερα από την αλλαγή του λογότυπου της γαλλικής εταιρείας, με το νέο σήμα να αποτελεί δημιουργία του Peugeot Design Lab. Φυσικά, πρωταγωνιστής είναι το λιοντάρι, αλλά πλέον εστιάζει στο κεφάλι του «Βασιλιά της ζούγκλας» και όχι σε ολόκληρο το σώμα του. Από το 1850, η Peugeot είχε δέκα επιτυχημένα λογότυπα και σε όλα απεικονιζόταν το εμβληματικό λιοντάρι. Θυμίζουμε, πως το σημερινό σήμα της γαλλικής εταιρείας είχε παρουσιαστεί το 2010.


Στο σχετικό δελτίο τύπου, η Peugeot αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αυτή η μετάβαση της μάρκας στην premium κατηγορία της αγοράς τώρα αντικατοπτρίζεται από ένα νέο λογότυπο, το οποίο ενσαρκώνει ό,τι σήμαινε η PEUGEOT χθες, αλλά και ό,τι σημαίνει σήμερα και θα σημαίνει στο μέλλον. Αυτό το νέο οικόσημο, στο ομοίωμα του λιονταριού, ήταν πάντα μέρος της μάρκας, αναδεικνύοντας με υπερηφάνεια τις αξίες της.»

Παράλληλα, με την παρουσίαση του νέου λογότυπου, η Peugeot γνωστοποίησε την έναρξη της καμπάνιας «The Lions of our time». Μέσω αυτής της καμπάνιας, η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία έχει ως στόχο να μετατρέψει την εμπειρία της επίσκεψης στην Peugeot τόσο σε online περιβάλλον, όσο και στις εκθέσεις της, σε μία συναρπαστική εμπειρία. Μαζί λανσαρίστηκε και μία νέα συλλογή lifestyle προϊόντων, περιλαμβάνοντας ρούχα, δερμάτινα είδη, αξεσουάρ μόδας, ηλεκτρονικά αξεσουάρ, σκεύη, είδη γραφείου και μινιατούρες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...