Αυτά είναι τα ελαστικά Goodyear EfficientGrip 2 SUV

Εξαιρετική χιλιομετρική απόδοση καθώς και ισχυρή απόδοση σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα

  • -
  • -

Η Goodyear ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου θερινού ελαστικού για οχήματα SUV, EfficientGrip 2 SUV. Διάδοχος του EfficientGrip SUV, το EfficientGrip 2 SUV προσφέρει υψηλή χιλιομετρική απόδοση αλλά και ισχυρή απόδοση σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα.

Τα οχήματα SUV αναμένεται να αντιπροσωπεύουν το 43% των συνολικών πωλήσεων καινούριων οχημάτων στην Ευρώπη έως το 2025, από το 37% του 2020. Τα δύο βασικά χαρακτηριστικά που αναζητούν οι οδηγοί SUV στα ελαστικά τους, είναι εξαιρετικά καλή απόδοση στο φρενάρισμα και πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα .

Ορισμένα καινοτόμα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στο EfficientGrip 2 SUV να προσφέρει ταυτόχρονα αυξημένη χιλιομετρική απόδοση και ένα συνολικά υψηλό επίπεδο απόδοσης είναι τα εξής:

• Βελτίωση κατά 25% στη χιλιομετρική απόδοση σε σχέση με το EfficientGrip SUV , χάρη στην τεχνολογία “Μileage Plus” της Goodyear, η οποία προσφέρει υψηλή ελαστικότητα και ευελιξία πέλματος, με αποτέλεσμα λιγότερες ρωγμές στην επιφάνεια του ελαστικού σε τραχύ οδόστρωμα και μάλιστα σε ένα μεγάλο εύρος θερμοκρασιών.

• Μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα χάρη στον αυξημένο αριθμό μεγαλύτερων άκρων πρόσφυσης σε συνδυασμό με τη μικρότερη ακαμψία του μείγματος, που βελτιώνει την απομάκρυνση του νερού από το ελαστικό

• Μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος σε στεγνό οδόστρωμα χάρη στη μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής του ελαστικού με το οδόστρωμα και τις μεγαλύτερες λωρίδες από καουτσούκ στο κέντρο του πέλματος

Αυτή η νέα σειρά ελαστικού διαθέτει 52 νέες διαστάσεις και καλύπτει ελαστικά από 16 έως 22 ίντσες.

GOOD_YEAR_GR

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...