Το SUV που έσωσε τον Tiger Woods

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα του διάσημου γκόλφερ συνέβη το πρωί της Τρίτης 23/2 στην Καλιφόρνια

  • -
  • -

Σε άσχημο αυτοκινητικό ατύχημα ενεπλάκη ο διάσημος επαγγελματίας παίκτης του γκολφ, Tiger Woods, το πρωί της Τρίτης 23/2. Το ατύχημα συνέβη περίπου στους 07:10 πμ σε δρόμο της Καλιφόρνια. Ο κ. Woods βρισκόταν εκεί στα πλαίσια του The Genesis Invitational, τον ίδιο θεσμό στον οποίο είδαμε τον Tae-Hoon Kim να κερδίζει ένα Genesis G80.

Σύμφωνα με πηγές το SUV το οποίο οδηγούσε ο ίδιος ο Woods, είναι πιθανό να κινούταν με υπερβολική ταχύτητα, καθώς λένε πως ο ίδιος αναχώρησε από το ξενοδοχείο του στις 6:55 ενώ είχε ραντεβού στις 7:30 σε μία περιοχή που απέχει τουλάχιστον 1 ώρα οδήγησης μακριά. Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές το σημείο στο οποίο τράκαρε ο γνωστός παίκτης του γκολφ φημίζεται για την επικινδυνότητα του.

Το όχημα το οποίο οδηγούσε ήταν ένα Genesis GV80 SUV. Ευτυχώς όταν τον βρήκαν οι αστυνομικοί ο γκολφέρ, αν και τραυματισμένος, είχε τις αισθήσεις του και δεν φαινόταν να βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ. Η ζώνη ασφαλείας την οποία φορούσε αλλά και οι πολλοί αερόσακοι πιθανότατα του έσωσαν την ζωή. Σύμφωνα με τον ατζέντη του, υπέστη πολλαπλά τραύματα στα πόδια, ενώ πρόσφατα είχε πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση στην πλάτη.

side

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...