Παραμένει "Made in UK" το νέο Nissan Qashqai

Ενώ αρχικά υπήρχε η σκέψη να μετακομίσουν τη γραμμή παραγωγής στην Ιαπωνία

  • -
  • -

Μετά την παρουσίαση του νέου Qashqai, η Nissan σκοπεύει επενδύσει εκατομμύρια στο εργοστάσιο του Sunderland στη Μ. Βρετανία. Παρά το γεγονός ότι αρχικά, μετά το Brexit, η Nissan είχε στα πλάνα της να στείλει τη γραμμή παραγωγής στην Ιαπωνία.

Από το 2007 που κατασκευάζεται το Nissan Qashqai στο Sunderland περισσότερα από τρία εκατομμύρια αυτοκίνητα έχουν βγει από τη συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής. Απόφαση της ιαπωνικής εταιρείας είναι λοιπόν να συνεχίσει να κατασκευάζει στη Μ. Βρετανία το πιο δημοφιλές μοντέλο της, το οποίο πέρασε στη νέα γενιά του, με πιο αιχμηρή σχεδίαση, περισσότερη τεχνολογία και λιγότερους ρύπους.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ NISSAN QASHQAI ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Εξάλλου, η Nissan έχει επενδύσει ήδη εκατοντάδες εκατομμύρια αγγλικές λίρες στην παραγωγή του Qashqai και όπως υπολογίζουν μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια αυτό το ποσό θα ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο λίρες. Όπως ανακοίνωσαν οι άνθρωποι της Nissan έχουν λάβει τις απαραίτητες εγγυήσεις από τη βρετανική κυβέρνηση, ότι δεν θα έχουν συγκριτικό μειονέκτημα έναντι των αυτοκινήτων που θα κατασκευάζονται στην Ευρώπη.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...