Το εσωτερικό του νέου ηλεκτρικού της Hyundai

Δυο ακόμα φωτογραφίες από το εσωτερικό του IONIQ 5, πριν την επίσημη αποκάλυψη στις 23 Φεβρουαρίου

  • -
  • -

Η αποκάλυψη του νέου ηλεκτρικού Hyundai IONIQ 5 θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου και στην ελληνική αγορά αναμένεται να είναι διαθέσιμο μέσα στο καλοκαίρι. Μέχρι τότε, η κορεατική φίρμα μας παρουσιάζει κάποια στοιχεία, αυτού του σημαντικού μοντέλου της.

Σειρά έχει το εσωτερικό, στο οποίο η Hyundai έχει εστιάσει, πέρα από την πρακτικότητα και στον οικολογικό χαρακτήρα του. Έχουν χρησιμοποιηθεί ανακυκλώσιμα υλικά, οικολογικά επεξεργασμένο δέρμα και βιολογικές βαφές.

Η νέα πλατφόρμα E-GMP (Electric – Global Modular Platform), για αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, έχει μεγάλο μεταξόνιο και επίπεδο πάτωμα και σε σχέση με τα C-SUV με τους συμβατικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης, παρέχει τη δυνατότητα στη Hyundai να προσφέρει καλύτερους χώρους στο IONIQ 5.

Εμπνευσμένο από το καθιστικό του σπιτιού μας, το εσωτερικό του IONIQ 5 θα διαφέρει από οτιδήποτε έχουμε μέχρι σήμερα δει σε αυτοκίνητα, αφού οι σχεδιαστές του έχουν δημιουργήσει ένα μοναδικό περιβάλλον.

Το νέο μηδενικών ρύπων μοντέλο της Hyundai θα εξοπλίζεται με στηρίγματα για να αναπαύουν τα πόδια τους, τόσο ο οδηγός, όσο και οι επιβαίνοντες, όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε διαδικασία φόρτισης.

Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, αλλά σύμφωνα με κάποιες διαρροές, αναμένεται να έχει απόδοση που θα ξεπερνάει τους 300 ίππους, μετάδοση και στους τέσσερις τροχούς και επιτάχυνση 0-100 km/h σε λίγο πάνω από τα πέντε δευτερόλεπτα. Επίσης, η αυτονομία του αναμένεται να ξεπερνάει τα 450 χιλιόμετρα σύμφωνα με τον κύκλο μέτρησης WLTP.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...