Επισπεύδεται το Tesla των 20.000 ευρώ!

Ο πρόεδρος της Tesla Κίνας άφησε να εννοηθεί ότι το προσιτό Tesla θα κατασκευάζεται στη Σαγκάη, ενώ είναι πιθανό να παρουσιαστεί νωρίτερα από το αναμενόμενο

  • -
  • -

Πριν από μερικούς μήνες, ο Elon Musk είχε επιβεβαιώσει ότι η Tesla σχεδιάζει και ετοιμάζει ένα προσιτό Tesla με κόστος κοντά στα 21.000 ευρώ (25.000 δολάρια). Τότε, οι προβλέψεις ανέφεραν ότι το μοντέλο θα παρουσιαζόταν το 2024 ή το 2025. Παρόλα αυτά, δημοσιεύματα από την Κίνα αφήνουν να εννοηθεί ότι η παραγωγή του μπορεί να ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα και συγκεκριμένα το 2022! Σε συνέντευξη του ο πρόεδρος της Tesla Κίνας, Tom Zhu, ανέφερε ότι το τμήμα εξέλιξης στο γιγαντιαίο εργοστάσιο της Σαγκάης είναι έτοιμο και έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσει, να παράγει ένα τελείως καινούργιο μοντέλο, και από εκεί να το διανείμει στην παγκόσμια αγορά.


MAΘΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η TESLA

Το Tesla που θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας της αμερικανικής εταιρείας βρίσκεται ακόμα σε πρώιμα στάδια εξέλιξης, αλλά αναμένεται να μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το Model 3, το αμάξωμα του να είναι χάτσμπακ και να εφοδιάζεται με τις μπαταρίες νεότερης γενιάς της Tesla. Το συγκεκριμένο μοντέλο θεωρείται δεδομένο πως θα είναι εκείνη που θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τις πωλήσεις της εταιρείας και για αυτόν ακριβώς το λόγο η παρουσίαση του θεωρείται δεδομένη και επιτακτική.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...