Και σε έκδοση SW η Corolla GR;

Μπορεί ακόμα να μην έχει επιβεβαιωθεί καν η έκδοση GR της Corolla, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να υπάρξει εκρηκτική εκδοχή και στο αμάξωμα της Touring

  • -
  • -

Η παρουσία του Toyota GR Yaris έχει ενθουσιάσει όσους είχαν τη δυνατότητα να το οδηγήσουν. Η δημιουργία της Gazoo Racing αποτελεί ένα μοντέλο που απευθύνεται στους λάτρεις της οδήγησης και η πραγματικότητα είναι πως όσοι βρέθηκαν πίσω από το τιμόνι του κάνουν λόγο για μία απολαυστική στην οδήγηση κατασκευή. Οι αντιδράσεις του κοινού δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστη την Toyota, η οποία και φημολογείται πως σύντομα θα παρουσιάσει και νέες κατασκευές που θα συνοδεύονται από το χαρακτηριστικό GR. Από το προηγούμενο έτος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το επόμενο μοντέλο της Gazoo Racing θα είναι μία σπορ εκδοχή της Corolla.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ GR YARIS ΕΔΩ

Τις τελευταίες μέρες, η συγκεκριμένη φημολογία εντείνεται κάνοντας λόγο για μία έκδοση GR στο αμάξωμα της έκδοσης Touring της Corolla! Με δεδομένο ότι οι εκδόσεις station wagon είναι εξαιρετικά ελκυστικές σε αρκετές αγορές παγκοσμίως, στην Ιαπωνία εξετάζουν το λανσάρισμα μία εκρηκτικής κατασκευής σε… «οικογενειακό πακέτο». Τα μηχανικά μέρη θα είναι ίδια με αυτά του GR Yaris, κάτι που σημαίνει πως θα παίρνει ζωή από τον γνωστό υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 1.500 cc απόδοσης 260 ίππων, ενώ η κίνηση θα μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς, με το κιβώτιο ταχυτήτων να είναι χειροκίνητο έξι σχέσεων. Δεν ξέρουμε κατά πόσο μία Corolla αυτού του είδους θα περάσει τη γραμμή παραγωγής, αλλά αν συμβεί αναμφίβολα θα είναι μία άκρως ενδιαφέρουσα κατασκευή.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...