Πάνω από τους μισούς οδηγούς σκέφτονται να αγοράσουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Οι κινητήρες εσωτερικής καύσης φαίνεται να χάνουν έδαφος μέρα με την μέρα

  • -
  • -

Πάνω από το 55 % των οδηγών που συμμετείχαν σε έρευνα που διεξήχθη στην Μ. Βρετανία δήλωσαν πως σκέφτονται να αγοράσουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Από τις 2.200 διαφορετικές απαντήσεις που αναλύθηκαν, μόλις το 1/3 εξ αυτών δήλωσε πως σε περίπτωση που χρειαστεί κάποια επισκευή το αμιγώς ηλεκτρικό τους όχημα, θα δεχόντουσαν ένα αντίστοιχης αξίας μοντέλο με ΚΕΚ (κινητήρα εσωτερικής καύσης). Τα υπόλοιπα 2/3 θα περίμεναν να έχουν στα χέρια τους το ίδιο μοντέλο οχήματος με το δικό τους.

Η ασφαλιστική εταιρία AX που διεξήγαγε την έρευνα, μόλις λάνσαρε ένα νέο πρόγραμμα, το “AX Electric”, το οποίο αναλαμβάνει να καλύψει αυτή ακριβώς την ανάγκη των ιδιοκτητών EV οχημάτων, αντικαθιστώντας το προσωπικό τους Ι.Χ. με ένα αντίστοιχο για όσο χρειαστεί μέχρι να επισκευαστεί το όχημα του πελάτη σε περίπτωση που εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα.

Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι αν στο εγγύς ή και όχι μέλλον οι προτιμήσεις που βλέπουμε στα ποσοστά που βρίσκονται παραπάνω, θα αντικατοπτρίζουν και τα νούμερα πωλήσεων νέων οχημάτων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...