Ξεπέρασαν τις προσδοκίες οι παραγγελίες του Nissan Note e-POWER στην Ιαπωνία

Τις πόσες παραγγελίες πιστεύετε ότι μπορεί να έφτασε;

  • -
  • -

Οι παραγγελίες για το ολοκαίνουργιο Nissan Note e-POWER έχουν ξεπεράσει τις 20.000, υπερδιπλασιάζοντας το μηνιαίο στόχο πωλήσεων του compact μοντέλου, από τα τέλη Δεκεμβρίου που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία. Εξοπλισμένο με το ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο e-POWER της Nissan, το πλήρως ανανεωμένο Note κυκλοφόρησε στις 23 Δεκεμβρίου με μηνιαίο στόχο πωλήσεων 8.000 οχημάτων.  Ωστόσο, μέχρι και σήμερα, η Nissan έχει λάβει παραγγελίες για 20.044 αυτοκίνητα!

Δείτε ακόμη: Τεχνολογία e-POWER θα έχει και το νέο Qashqai

Περίπου το 80% των παραγγελιών του Note αφορούν την υψηλότερη σε εξοπλισμό έκδοση. Επιπλέον, καταγράφοντας μια πρωτιά ως compact μοντέλο της Nissan,  περίπου το 40% των αγοραστών επέλεξαν την έκδοση με το ProPILOT και  το προηγμένο σύστημα υποστήριξης οδηγού Navi-link. Περισσότεροι από τους μισούς αγοραστές παρήγγειλαν έκδοση που διαθέτει το σύστημα πλοήγησης NissanConnect, το Intelligent Around View Monitor και το Adaptive LED Headlight, γεγονός που επισημαίνει την υψηλή ζήτηση για τεχνολογίες Nissan Intelligent Mobility.

Ως το μοντέλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της Nissan στην μητρική αγορά της, το Note συνεχίζει να παίζει βασικό ρόλο στο παγκόσμιο σχέδιο μετασχηματισμού Nissan NEXT. Μέχρι το τέλος της χρήσης 2023, η Nissan αναμένει να διαθέσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο ηλεκτροκίνητα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων EV και e-POWER, σε αγοραστές σε όλο τον κόσμο, κάθε χρόνο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...