Top 10 μοντέλα 24 - 30 Ιανουαρίου 2021

Top 10 μοντέλα 24 - 30 Ιανουαρίου 2021

Ποιο νέο μοντέλο έριξε το 3008 από την κορυφή

  • -
  • -

Το Hyundai Tucson είναι το νέο SUV που κατάφερε να πάρει από το Peugeot 3008 την κορυφή στη λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο GOCAR. Το γαλλικό SUV που ανανεώθηκε πρόσφατα ήταν για αρκετές εβδομάδες στην πρώτη θέση, υπέκυψε ωστόσο στην επίθεση του Tucson αλλά και του Suzuki Vitara Hybrid που ανέβηκε δεύτερο. Οι Peugeot και Hyundai πάντως ξεχωρίζουν για έναν ακόμη λόγο, μιας και έχουν από δύο μοντέλα τους στη δεκάδα το 2008 στην 6η θέση και το i30 Fastback στη 10η, αντίστοιχα.

Πιο πίσω, το Renault Captur ανέβηκε τέταρτο (από έκτο), ενώ τη δεκάδα ολοκληρώνουν τα Ford Puma, Dacia Duster, Nissan Qashqai και Audi A3 Sportback.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΛΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...