Μοντέλα Ford με μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας

Μοντέλα όπως το μικρό Fiesta, μέχρι και το Kuga SUV

  • -
  • -

Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία τόσο των συμβατικών κινητήρων βενζίνης και ντίζελ, όσο και των υβριδικών της εκδόσεων, η Ford είναι σε θέση να προσφέρει σήμερα στην ελληνική αγορά μία ευρεία γκάμα μοντέλων με χαμηλές εκπομπές CO2 που εξασφαλίζουν σε συγκριμένες εκδόσεις το πλεονέκτημα μη καταβολής Τελών Κυκλοφορίας.

Το δημοφιλές Fiesta είναι το πρώτο μοντέλο της γκάμας Ford το οποίο διατίθεται με μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας στις εκδόσεις που εφοδιάζονται με τους κινητήρες 1.1L 75PS, καθώς και με τις καταξιωμένες εκδόσεις της οικογένειας 1.0L EcoBoost με απόδοση 95PS και 125PS. Επίσης, μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας προσφέρει και η έκδοση 1.0L EcoBoost MHEV 155PS, η οποία διαθέτει το προηγμένο ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης της Ford.

Την ίδια στιγμή, μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας έχει η έκδοση 1.5L Ecoblue 120PS του νέου Puma, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το Focus, το οποίο απαλλάσσεται από τα Τέλη στις εκδόσεις που εξοπλίζονται με τον αποδοτικό κινητήρα ντίζελ 1.5L 120 PS καθώς και τις βενζινοκίνητες που τροφοδοτούνται από τον κορυφαίο 1.0L EcoBoost MHEV στις εκδόσεις 125PS και 155PS.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Ford έχει να προσφέρει και το SUV Kuga με μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας. Το πιο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της γκάμας της εταιρείας, διατίθεται στη χώρα μας με μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας στην κορυφαία από κάθε πλευρά έκδοση 2.5L PHEV, η οποία κινείται από την προηγμένη plug-in υβριδική μονάδα της Ford των 225 ίππων. Η τελευταία αποτελείται από ένα θερμικό κινητήρα 2,5 λίτρων, ένα ισχυρό ηλεκτροκινητήρα και μία μπαταρία υψηλής τάσης με χωρητικότητα 14,4 kWh.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...