Carge: Ένα app, αμέτρητες επιλογές φόρτισης του ηλεκτρικού αυτοκινήτου σου!

Βρίσκεις, δεσμεύεις, φορτίζεις. Σε χιλιάδες σημεία φόρτισης στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Στη στιγμή, από το κινητό σου.

  • -
  • -

Η Ηλεκτροκίνηση είναι εδώ και είναι ρεαλιστική! Δεκάδες αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in hybrid μοντέλα διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά, με το κρατικό πρόγραμμα επιδοτήσεων “Κινούμαι Ηλεκτρικά” να κάνει ακόμη πιο δελεαστική την αγορά τους, τόσο για εταιρικούς χρήστες όσο και για ιδιώτες.

Ένας από τους μεγαλύτερους προβληματισμούς για τον οδηγό ηλεκτρικού οχήματος ωστόσο, είναι η φόρτιση του. Μπορεί το δημόσιο δίκτυο φόρτισης να αναπτύσσεται με ραγδαίο ρυθμό, τα ερωτήματα όμως είναι σημαντικά: Που θα βρω φορτιστή στο δρόμο μου; Πώς θα κάνω κράτηση; Πώς θα πληρώσω; Πόσες εφαρμογές παρόχων πρέπει να κατεβάσω; Και αν χρειαστεί να περιμένω και καθυστερήσω; Και πώς μπορώ να γνωρίζω από πριν τη χρέωση για να επιλέξω το χαμηλότερο κόστος;

Οι απαντήσεις σε όλες αυτές και ακόμη περισσότερες απορίες, βρίσκονται στο smartphone σου. Στην εφαρμογή της Carge. Την ελληνική start-up εταιρία που σου δίνει πρόσβαση σε χιλιάδες σημεία φόρτισης (ανεξαρτήτως παρόχου), σε Ελλάδα και Ευρώπη, εξασφαλίζοντας για σένα ασυναγώνιστες τιμές.


Με λίγα λόγια, βρίσκεις το σταθμό φόρτισης που σε εξυπηρετεί, κάνεις κράτηση, καθοδηγείσαι στο σημείο εύκολα, φορτίζεις βλέποντας στατιστικά σε πραγματικό χρόνο, πληρώνεις και φεύγεις. Όλα από το κινητό σου, εύκολα, γρήγορα, χωρίς άγχος.

Χρησιμοποιείς φυσικά όποια μέθοδο πληρωμής επιθυμείς, ενώ μπορείς να συλλέξεις όλα τα δεδομένα τιμολόγησης και να συγκρίνεις τιμές από κάθε πάροχο, χωρίς κρυφές χρεώσεις ή ψιλά γράμματα. Έτσι, βγαίνεις κερδισμένος διαλέγοντας τις χαμηλότερες τιμές, φορτίζοντας π.χ. σε διαφορετικές ώρες όταν υπάρχει εξισορρόπηση του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να μπεις τώρα στο carge.co, να δηλώσεις ενδιαφέρον και να είσαι ένας από τους πρώτους που θα κάνουν δωρεάν δοκιμαστική χρήση της εφαρμογής Carge.

Κατέβασέ την, σύνδεσε το όχημά σου πανεύκολα και εξασφάλισε πρόσβαση σε δεκάδες λειτουργίες που θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη.

Θα μπορείς για παράδειγμα να ελέγχεις την υγεία της μπαταρίας του ηλεκτρικού αυτοκινήτου σου και να παρακολουθείς τα διαγράμματα φόρτισης - όλα σε μια οθόνη. Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις οικονομικές αναλύσεις βάσει των χιλιομέτρων που έχει διανύσει το όχημα και των τιμών ανά kWh που προκύπτουν από τα σημεία φόρτισης.

Η Ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον. Και το μέλλον της φόρτισης βρίσκεται στο κινητό σου. Με την εφαρμογή της Carge. Μη χάνεις χρόνο. Κατέβασέ την τώρα.



 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...