Το Suzuki Jimny έφθασε μέχρι την Ινδία!

Στην Ελλάδα θα το υποδεχτούμε και πάλι σύντομα, ως επαγγελματικό αυτή τη φορά

  • -
  • -

Μπορεί οι αυστηροί κανόνες για τις εκπομπές ρύπων που ισχύουν στην Ευρώπη να έθεσαν τέλος στην πορεία του Jimny ως επιβατικού μοντέλου, όμως στην Ινδία η σχετική οδηγία είναι αρκετά πιο… χαλαρή. Έτσι η θυγατρική της Suzuki, η Maruti Suzuki India Limited, λανσάρει το σκληροτράχηλο “4x4 τσέπης” στην τοπική αγορά. Μάλιστα το Jimny θα κατασκευάζεται στην Ινδία και θα εξάγεται επίσης στη Λατινική Αμερική, την Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Τα χαρακτηριστικά είναι ίδια με αυτά του Jimny “made in Japan”, τόσο όσον αφορά τον 1.5 ατμοσφαιρικό κινητήρα όσο το σύστημα μετάδοσης και τις διαστάσεις του αυτοκινήτου.

Έρχεται στην Ελλάδα το επαγγελματικό Jimny

Ως ελαφρύ επαγγελματικό όχημα (με δύο καθίσματα και πίσω χώρο φόρτωσης 863 lt) το Jimny δεν έχει περιορισμούς στην κυκλοφορία του και μάλιστα η ελληνική αντιπροσωπεία έχει δημιουργήσει ειδική πλατφόρμα για όσους θέλουν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους

Όπως μαθαίνουμε, το ενδιαφέρον είναι πολύ υψηλό, καθώς έχουν γίνει δεκάδες προ-παραγγελίες για το Jimny LCV, η λιανική τιμή προ φόρων του οποίου ορίζεται στα 15.582 ευρώ. Επίσης δεν υπάρχει περιορισμός στα αυτοκίνητα που προορίζονται για την Ελλάδα, με τις εισαγωγές να είναι ανάλογες της ζήτησης που θα υπάρξει.

Μάθετε περισσότερα για τον κινητήρα, την τετρακίνηση και τον εξοπλισμό του επαγγελματικού Jimny

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...