Πόσο κάνει η Mustang Mach-E στη Γερμανία;

Το σπορ ηλεκτρικό SUV της Ford αναμένεται τους επόμενους μήνες στην Ελλάδα

  • -
  • -
Πόσο κάνει η Mustang Mach-E στη Γερμανία;
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το όνομα Mustang που είναι συνυφασμένο με τη σπορ συμπεριφορά και τις επιδόσεις, επέλεξε η Ford για να βαφτίσει το αμιγώς ηλεκτρικό της SUV. Η Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη ήδη σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, με το λανσάρισμά της στην ελληνική αγορά να προγραμματίζεται για τους επόμενους μήνες.

Με κίνηση στους πίσω ή σε όλους τους τροχούς και με διάφορα μεγέθη μπαταρίας, η Mustang Mach-E έχει μία πρόταση για διαφορετικές ανάγκες μετακίνησης και οδικής συμπεριφοράς. Οι τιμές στη Γερμανία αρχίζουν από τα 46.900 ευρώ για την πισωκίνητη έκδοση με τους 269 ίππους και την μπαταρία των 76 kWh που χαρίζει αυτονομία 440 km. Με την συμμετοχή της Ford στην επιδότηση, η τιμή της υποχωρεί στα 43.330 ευρώ.

Η Mustang Mach-E AWD που προσφέρει τετρακίνηση με ελαφρώς χαμηλότερη αυτονομία στα 400 km, κοστίζει στη Γερμανία 54.000 ευρώ (50.430 ευρώ με την έκπτωση). Με την μεγάλη μπαταρία των 99 kWh (αυτονομία 540 km) και απόδοση 346 PS, η τιμή ανεβαίνει στα 62.900 ευρώ (59.330 € με την έκπτωση). Υπάρχει και η πιο πολυτελής First Edition (με την μεγάλη μπαταρία και τετρακίνηση) η τιμή εκτοξεύεται στα 66.800 ευρώ.

Βρείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για την Mustang Mach-E

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...