Ο Esteban Ocon με Alpine στο Ράλι Μόντε Κάρλο!

Ο πιλότος της Alpine F1 Esteban Ocon δεν άλλαξε καριέρα, αλλά πήρε μία γεύση από αγώνες Ράλι στις ε.δ. του Ράλι Μόντε Κάρλο

  • -
  • -

Το Ράλι Μόντε Κάρλο βρίσκεται σε εξέλιξη και οι πρωταγωνιστές του WRC δίνουν τη δική τους μάχη στα βουνά των Άλπεων. Η Alpine έχει ισχυρή παρουσία στον αγώνα, αφού στη λίστα συμμετοχών περιλαμβάνονται πέντε A110 προδιαγραφών RGT, με οδηγούς όπως οι Cedric Robert και Rapahel Astier στα πηδάλια. Με δεδομένη την αναβαθμισμένη παρουσία της Alpine στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και την παρουσία της στη Formula 1 από τη νέα χρονιά, ο πιλότος της Alpine F1 Team Esteban Ocon βρέθηκε στο τιμόνι μίας Alpine A110 S παραγωγής και οδήγησε στις ειδικές διαδρομές της πρώτης ημέρας του Ράλι Μόντε Κάρλο. Ο Γάλλος οδηγός, ξεκίνησε αρκετή ώρα πριν τα αγωνιστικά και τα πλοηγά αυτοκίνητα, αλλά ακόμα και έτσι είχε τη δυνατότητα να οδηγήσει σε συνθήκες αγώνων Ράλι. Κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Λίγο πριν ξεκινήσει για τις ειδικές διαδρομές πάνω από τη Gap, ο 24χρονος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω προετοιμαστεί παρακολουθώντας αρκετά onboard πλάνα. Μάλιστα, μίλησα και με τον Pierre-Louis Loubet, ο οποίος μου έδωσε μερικές συμβουλές. Μας έδωσε τις σημειώσεις του, έτσι ώστε να ξέρουμε ποια είναι τα δύσκολα σημεία, που έχει πάγο και χιόνι. Πραγματικά, πιστεύω ότι θα το διασκεδάσω και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Δεν σας κρύβω ότι από την αγωνία μου δεν κοιμήθηκα πολύ χθες το βράδυ»!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...