Alpine F1 Team: Πρώτες εικόνες του νέου μονοθεσίου

Η τέως Renault F1 Team βάζει τις πρώτες φωτιές

  • -
  • -

Μετά την απόφαση που ελήφθη πέρυσι από το Renault Group, να μετονομάσει την αγωνιστική του ομάδα σε Alpine F1 Team, με σκοπό την προώθηση του brand που είναι υπεύθυνο για πιο σπορ μοντέλα παραγωγής, σειρά έχει η αποκάλυψη του νέου μονοθεσίου που θα φέρει τα χρώματα της Alpine από εδώ και στο εξής.

Σήμερα λοιπόν, έχουμε το πρώτο teaser της εταιρείας με το νέο αγωνιστικό που φέρει την κωδική ονομασία Α521, να εμφανίζεται σε μαύρη απόχρωση και με τα χαρακτηριστικά χρώματα της εταιρίας (Μπλε, λευκό και κόκκινο) να συνδυάζονται με ένα υπερμεγέθες λογότυπο του brand, στο πίσω μέρος. Αν και εντυπωσιακό, το συγκεκριμένο design δυστυχώς δεν θα εμφανιστεί σε κάποιον αγώνα από το καλεντάρι του 2021. Αποτελεί μία πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στην επίσημη παρουσίαση, η ημερομηνία της οποίας αναμένετε να ανακοινωθεί.

Σε άλλα νέα, το νέο livery δεν είναι το μόνο συνταρακτικό γεγονός που αφορά την ομάδα της Alpine. Την περασμένη εβδομάδα ο πρώην αγωνιστικός διευθυντής της Renault F1 Team, Cyril Abiteboul, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το "τιμόνι" της ομάδας, με τον Laurent Rossi να παίρνει τα ηνία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...