FORD ON-LINE BONUS: Απόκτησε τα νέα Puma και Kuga με μεγάλο όφελος, επιτόκιο 0,99% και 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

Με λίγα μόνο “κλικ”, διαμόρφωσε το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει και επωφελήσου από τα προνόμια της Online εμπειρίας Ford

  • -
  • -

Η Ford έχει μια πολύ δυνατή γκάμα SUV, με αιχμή του δόρατος τα νέα Puma και Kuga. Δύο μοντέλα που μεταξύ άλλων, διακρίνονται στους τομείς της περιβαλλοντικής απόδοσης και της οικονομίας καυσίμου, αξιοποιώντας τα προηγμένα υβριδικά συστήματα κίνησης της Ford.

Τώρα, με το πρόγραμμα Ford On-Line Bonus μπορείς να αποκτήσεις ένα από τα δύο SUV - όπως και κάθε επιβατικό μοντέλο της Ford - πιο εύκολα από ποτέ. Με όφελος 300€, χρηματοδότηση Ford Finance που προβλέπει ετήσιο επιτόκιο 0,99% (πλέον εισφοράς 0,6%) και διάρκεια δανείου από 12 έως 60 μήνες, όφελος test-drive, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας για δημοφιλείς εκδόσεις και 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση! Το ερώτημα λοιπόν είναι ένα: Kuga ή Puma;

Με σπορ εμφάνιση και αίσθηση στην οδήγηση, δυνατές επιδόσεις αλλά και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, το Ford Puma είναι γεμάτο πλεονεκτήματα. Ο πολυβραβευμένος 1.0 EcoBoost είναι διαθέσιμος με 125 ή 155 ίππους και ενισχύεται από ένα 48-volt υβριδικό σύστημα. Στάνταρ σε κάθε περίπτωση είναι ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ ακόμη πιο άνετη οδήγηση χωρίς συμβιβασμούς στον σπορ χαρακτήρα χαρίζουν οι εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Για τους λάτρεις των diesel, η γκάμα διαθέτει και τον ιδιαίτερα αποδοτικό 1.5 Ecoblue που αποδίδει 120 ίππους.

Παρότι συμπαγές εξωτερικά, το Puma φιλοξενεί με άνεση πέντε ενήλικες και έχει κορυφαίο χώρο αποσκευών 456 λίτρων. Τη χρηστικότητα απογειώνουν έξυπνες λύσεις όπως το MegaBox, ένας ευέλικτος υποδαπέδιος χώρος 80 lt. Το hi-tech προφίλ του κόμπακτ SUV πιστοποιούν ο εντυπωσιακός ψηφιακός πίνακας οργάνων, το infotainment SYNC3 με οθόνη 8’’, το ενσωματωμένο modem και το υπερπλήρες “μπουκέτο” τεχνολογιών υποβοήθησης της οδήγησης Ford Co-Pilot360. Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι το χαμηλό κόστος χρήσης που εξασφαλίζουν οι προηγμένοι κινητήρες. Ειδικά η έκδοση 1.5 Ecoblue 120PS του νέου Puma απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας, χάρη στις εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές CO2 (118 g/km).

Για όσους αναζητούν ένα μεγαλύτερο αλλά αντίστοιχα αποδοτικό SUV, το νέο Ford Kuga προσφέρει τα περισσότερα εξηλεκτρισμένα συστήματα κίνησης από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της Ford. Η ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης EcoBoost και diesel EcoBlue περιλαμβάνει επίσης επιλογές Hybrid, Plug-In Hybrid και mild Hybrid που βελτιώνουν περεταίρω και κατά περίπτωση την οικονομία καυσίμου, αλλά και τις επιδόσεις. Όποια κι είναι η επιλογή σου, με το Kuga απολαμβάνεις συναρπαστική οδηγική εμπειρία, αλλά και κορυφαίους χώρους μαζί με προηγμένη τεχνολογία άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

Η υπερπλούσια παλέτα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το Intersection Assist 1.0 που ενεργοποιεί αυτόματα τα φρένα εάν ανιχνευτεί κίνδυνος επικείμενης σύγκρουσης σε μία διασταύρωση, καθώς και το Pedestrian & Cyclist Detection που προειδοποιεί για πεζούς και δικυκλιστές που ετοιμάζονται να βγουν στο δρόμο μπροστά από το όχημα. Σε κάθε περίπτωση, το νέο Kuga ανταποκρίνεται ιδανικά και προσαρμόζεται στο επιθυμητό στυλ οδήγησης, με τα 4 οδηγικά προφίλ του Drive Mode (Normal, Sport, Eco και Slippery). Και αν είσαι λάτρης της περιπέτειας, μπορείς να επιλέξεις μια από τις τετρακίνητες εκδόσεις με το σύστημα Ford Intelligent All-Wheel Drive.

Αν σπεύσεις και κλείσεις τώρα μια δοκιμαστική οδήγηση με το νέο Puma ή το νέο Kuga, μπορείς να επωφεληθείς από το έξτρα όφελος test-drive που προστίθεται στα προνόμια του προγράμματος Ford Bonus (επιτόκιο 0,99% και 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση). Δες περισσότερες πληροφορίες και παραδείγματα χρηματοδότησης στο ford.gr.


 

Advertisement
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...