Mercedes-Benz EQA: Αποκάλυψη στις 20/1

H EQA θα αποτελέσει το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Mercedes-Benz και θα αποκαλυφθεί την επόμενη εβδομάδα με περισσότερες από μία εκδόσεις

  • -
  • -

Το νεότερο μοντέλο της σειράς EQ θα είναι η EQA και ουσιαστικά θα βασίζεται επάνω στην GLA. Πλέον, η αγωνία φτάνει στο τέλος της, αφού η Mercedes-Benz γνωστοποίησε πως την επόμενη εβδομάδα στις 20/1 θα παρουσιάσει και επίσημα το νέο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Το γερμανικό crossover θα συνδυάζει τα προτερήματα της GLA, με αυτά που προσφέρει ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Αρχικά θα παρουσιαστεί η EQA 250, με τον ηλεκτροκινητήρα να αποδίδει 190 ίππους, ενώ αργότερα θα δούμε και μία ισχυρότερη έκδοση με ισχύ που θα αγγίζει τους 272 ίππους! Μάλιστα, θα διατίθεται με σύστημα μετάδοσης της κίνησης στους εμπρός, αλλά και στους τέσσερις τροχούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ NEEΣ MERCEDES-BENZ EQA & EQS ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

Αν εξαιρέσουμε τις κατασκοπευτικές εικόνες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, μία πιο… αποκαλυπτική φωτογραφία είναι αυτή που κυκλοφόρησε σήμερα μαζί με την είδηση της παρουσίασης του μοντέλου. Σε αυτήν απεικονίζεται το φουτουριστικό εσωτερικό, το οποίο φυσικά διακατέχεται κατά μεγάλο βαθμό από τη φιλοσοφία της Mercedes-Benz. Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε πως η γερμανική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι όπως στην EQC, έτσι και στην EQA θα είναι διαθέσιμο το σύστημα Electric Intelligence. Αυτό υπολογίζει την ταχύτερη και πιο οικονομική διαδρομή μέσω του συστήματος πλοήγησης, λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, τους σταθμούς φόρτισης στη διαδρομής, αλλά και μία σειρά από παράγοντες όπως οι καιρικές συνθήκες! Όμως, περισσότερα θα μάθουμε την επόμενη Τετάρτη το πρωί στην επίσημη παρουσίαση της νέας EQA.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...