Τροχόσπιτο που κουμπώνει και ξεκουμπώνει σε pick up!

Έχεις pick up και θέλεις να κάνεις διακοπές χωρίς περιορισμούς; Η Tischer έχει τη λύση

  • -
  • -

Τη δυνατότητα να μετατρέπουν το όχημά τους σε τροχόσπιτο χωρίς μόνιμη εγκατάσταση, δίνει στους ιδιοκτήτες pick up η Tischer. Η γερμανική εταιρεία παρέχει καμπίνες οι οποίες «κουμπώνουν» και αφαιρούνται εύκολα, για μία σειρά από pick up, ανάμεσά τους και το Ford Ranger.

Αντί να έχεις ένα τροχόσπιτο το οποίο χρησιμοποιείς μόνο στις διακοπές, τα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας, όπως το Trail 260, «βιδώνουν» στο pick up, με την όλη διαδικασία να ολοκληρώνεται σε περίπου 15 λεπτά από δύο άτομα (και για τη σύνδεση του ρεύματος). Το τροχόσπιτο Trail 260 περιλαμβάνει ένα διπλό κρεβάτι, χώρο για φαγητό, κουζίνα και μπάνιο με ντους.

Τι βάρος έχει και πόσο κοστίζει;

Το βασικό τροχόσπιτο ζυγίζει 700 κιλά, οπότε το Ford Ranger (και αντίστοιχα pick up) μπορούν να αντέξουν και πρόσθετο εξοπλισμό. Η Tischer προτείνει αερανάρτηση στον πίσω άξονα, με επιπλέον κόστος 1.400 ευρώ. Όσο για το τροχόσπιτο Trail 260 S, η τιμή του στη Γερμανία ορίζεται στα 34.135 ευρώ. Υπάρχουν όμως και πιο φθηνά μοντέλα, που αρχίζουν από 15.000 ευρώ. Πώς σας φαίνεται;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...