Qashqai ή 3008; C-SUV με κάτω από 28.000 ευρώ

To Nissan Qashqai και το ανανεωμένο Peugeot 3008 συνδυάζουν τις αρετές ενός άνετου και πρακτικού SUV, διατηρώντας όμως το δικό τους ξεχωριστό χαρακτήρα

  • -
  • -

Όπως έχουμε επαναλάβει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα και εν τέλει το διαπιστώνουμε στην πράξη, η τάση της εποχής προτάσσει τα compact SUV. Παρόλα αυτά, όσοι έχουν ανάγκη από μεγαλύτερους χώρους και εξακολουθούν να… γοητεύονται από τα crossover χαρακτηριστικά θα πρέπει να στραφούν στα μεγαλύτερα μοντέλα της κατηγορίας των C-SUV. Μία από τις κορυφαίες επιλογές παραμένει διαχρονικά το Nissan Qashqai, το οποίο αν και σύντομα θα αντικατασταθεί εξακολουθεί να ξεχωρίζει για τα στοιχεία πρακτικότητας και άνεσης που το διακρίνουν.

Το ιαπωνικό SUV βρίσκεται στη δύση της καριέρας του και ο ανταγωνισμός εξακολουθεί να ενισχύεται. Νεότερη προσθήκη αποτελεί η ανανεωμένη έκδοση του Peugeot 3008. Ένα σχεδιαστικό φρεσκάρισμα, μία σειρά από αναβαθμίσεις σε επίπεδο άνεσης και τεχνολογίας είναι μερικά από τα στοιχεία που διακρίνουν τη νεότερη γενιά του δημοφιλούς SUV. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι το 3008 είχε κατακτήσει τον τίτλο του αυτοκινήτου της χρονιάς για το 2017 και ουσιαστικά αποτέλεσε εφαλτήριο για τη νέα εποχή που διανύει σήμερα η Peugeot.

Τόσο το Qashqai όσο και το 3008 απευθύνονται σε ένα κοινό που δίνει έμφαση στην άνεση, την πρακτικότητα και την ποιότητα. Οι εκδόσεις Ν-Connecta και Active Plus δεν απέχουν σε κόστος. Οι κινητήρες διαθέτουν παραπλήσιες ιπποδυνάμεις, με τον 1.300άρη της Nissan να προσφέρει 140 ίππους, ενώ αυτός των 1.200 cc του Peugeot 130. Όπως είναι απολύτως φυσιολογικό, τα δύο SUV που έχουν καθιερωθεί στην ευρωπαϊκή αγορά έρχονται σε άμεση αντιπαράθεση και δεν χάνουμε την ευκαιρία να τα τοποθετήσουμε… απέναντι το ένα από το άλλο μέσα από την ενότητα «ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΑ». 

Πατήστε στο παρακάτω link και δείτε δίπλα-δίπλα 140 στοιχεία τιμών, εξοπλισμού και απόδοσης. Και όταν αποφασίσετε, πείτε μας στο poll που ακολουθεί ποιο από τα δύο SUV προτιμάτε.

Nissan Qashqai 1.3 140ps N-Connecta Look ή Peugeot 3008 1.2 PureTech 130 S&S Active Plus;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...