Golf GTI Clubsport ή A3 Sportback PHEV: Τι θα αγόραζες με τα ίδια χρήματα; - Δείτε τι ψηφίσατε

Διαφορετικές φιλοσοφίες, ίδια τιμή. Εσείς όμως ποιο προτιμήσατε;

  • -
  • -

Η κορυφαία εκδοχή του Volkswagen Golf GTI με τον κωδικό Clubsport θέλει να συνεχίσει την παράδοση της προηγούμενης γενιάς, με τα κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά. Σιγά σιγά όμως, οι νέες τεχνολογίες έρχονται να ζητήσουν και αυτές το δικό τους μερίδιο από την αγορά.

Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε το νέο Audi A3 Sportback 40 TFSI e. Πρόκειται για την plug-in υβριδική έκδοση του γερμανικού hatchback, με τους 204 συνδυαστικούς ίππους και τα 78 km ηλεκτρικής αυτονομίας.

Πως συγκρίνονται όμως αυτά τα δύο οχήματα; Ένα σκληροπυρηνικό Golf με πρόγραμμα “Nurburgring” και 300 ίππους, με ένα «χλιαρό» A3 το οποίο δηλώνει μικτή κατανάλωση 1,5 l/100 km; Με διαφορά τιμής μόλις 170 ευρώ, όχι και τόσο δύσκολα. Σας τα παραθέσαμε δίπλα – δίπλα στην ενότητα «ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΑ» και εσείς ψηφίσατε το αγαπημένο σας. Απ’ ότι φαίνεται, οι οπαδοί των έντονων συγκινήσεων βρίσκονται ακόμα ανάμεσα μας και τα αποτελέσματα το αντικατοπτρίζουν.

Αναλυτική βαθμολογία:

  1. Volkswagen Golf GTI Clubsport – 56%
  2. Audi A3 Sportback 40TFSI e – 44%

*τα ποσοστά ισχύουν την στιγμή συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Επειδή το αφιέρωμα είναι live, τα νούμερα ενδέχεται να αλλάξουν.

Αν δεν έχετε ακόμη ψηφίσει, μπορείτε να το κάνετε εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...