Video: Η ιστορία πίσω από την πρώτη κεντρομήχανη Corvette Stingray

Η Chevrolet δημοσιοποίησε το πρώτο μέρος ενός μίνι ντοκιμαντέρ, το οποίο αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από τη σχεδίαση της Corvette Stingray

  • -
  • -

Η νεότερη γενιά της Chevrolet Corvette Stingray είναι η πρώτη του θρυλικού μοντέλου με κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο. Η συγκεκριμένη ιδέα δεν είναι καινούργια, αφού η αμερικανική εταιρεία εξέταζε ένα τέτοιο ενδεχόμενο εδώ και 60 ολόκληρα χρόνια! Παρόλα αυτά, μόλις πέρσι απαρνήθηκε την… παραδοσιακή διάταξη που χαρακτήριζε το αμερικανικό muscle car εδώ και ολόκληρες δεκαετίες. Οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες, με τους πλέον παραδοσιακούς να θεωρούν ιεροσυλία μία τέτοιου είδους διαφοροποίηση. Παρόλα αυτά, η Chevrolet επένδυσε τεράστια ποσά στην σχεδίαση και την εξέλιξη του συγκεκριμένου μοντέλου, με στόχο να αναδείξει και τα δυναμικά του χαρακτηριστικά, εκτός από την ωμή δύναμη των 502 ατμοσφαιρικών ίππων του 8κύλινδρου κινητήρα των 6,2 λίτρων.
MΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΜΗΧΑΝΗ CORVETTE STINGRAY

Φυσικά, για την αμερικανική εταιρεία όλο το εγχείρημα αποτέλεσε μία τεράστια πρόκληση. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, μέσα από ένα ντοκιμαντέρ που θα ολοκληρωθεί σε δύο μέρη, μας παρουσιάζει την ιστορία πίσω από την πρώτη κεντρομήχανη Corvette, με το πρώτο να αναφέρεται στο σχεδιαστικό κομμάτι. Απολαύστε το!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...