Το Nissan Juke σε βάζει σε ρυθμό εορταστικό!

Φροντίζει να μας φτιάξει τη διάθεση σε κλίμα γιορτινό με την “The Happy Holiday Playlist”

  • -
  • -

Εναρμονισμένη με το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι η μουσική λίστα “The Happy Holiday Playlist” με μοναδικές μελωδίες που προσφέρει μέσω streaming και στην Ελλάδα το νέο Nissan Juke.

Η λίστα αυτή περιέχει  δημοφιλή τραγούδια που όλα μαζί συνθέτουν ένα διασκεδαστικό soundtrack για την περίοδο των εορτών. Όπως και μια πρόσφατη έρευνα κατέδειξε, το 89% των συμμετεχόντων πιστεύουν ότι η μουσική είναι απαραίτητη για την ευημερία τους, ενώ το 81,8% αντλεί θετική ενέργεια από την μουσική για περισσότερη ευτυχία.

Το νέο Nissan Juke είναι εξοπλισμένο με ένα ειδικά εξελιγμένο για αυτό ηχοσύστημα Bose Personal Plus, το οποίο διαθέτει οκτώ ηχεία που δίνουν πιστή αναπαραγωγή όλων των συχνοτήτων. Επιπλέον, δύο ηχεία στα εμπρός προσκέφαλα χαρίζουν μια καθηλωτική εμπειρία ακρόασης 360˚.

Χάρη στο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης NissanConnect, παρέχεται η δυνατότητα μετάδοσης σε ροή της νέας playlist, καθ’ οδόν, ενώ, ο οδηγός και οι επιβάτες μπορούν να ανοίξουν την εφαρμογή Spotify μέσω Apple CarPlay ή Android Auto. Αν δεν θέλετε να ενοχλείτε, τότε το ενσωματωμένο Wi-Fi hotspot του Juke επιτρέπει έως και οκτώ ξεχωριστές συσκευές να έχουν ταυτόχρονη πρόσβαση στο Διαδίκτυο, καθιστώντας ακόμη πιο εύκολη τη ροή τραγουδιών εν κινήσει.

Η λίστα αναπαραγωγής Happy Holiday μπορεί να μεταδοθεί σε ροή στο Spotify, από τον σύνδεσμο που μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...