Αυτές είναι οι νέες τεχνολογίες του ανανεωμένου Nissan Leaf MY20

Διαθέτει μέχρι και δωρεάν WI-FI

  • -
  • -

Η Νissan μπαίνει ακόμη πιο δυνατά στο παιχνίδι της ηλεκτροκίνησης με το καινούργιο Leaf MY 20. Το αυτοκίνητο διαθέτει αναβαθμίσεις στην ασφάλεια και δεν επιβαρύνει σχεδόν καθόλου το περιβάλλον. Επιπλέον οι καταναλωτές θα έχουν στη διάθεσή τους WI-FI μέσα στο αυτοκίνητο καθώς και την τεχνολογία Ιntelligent Rear View Mirror (IRVM) που θα είναι πολύ βοηθητική σε περιπτώσεις παρκαρίσματος ή στην αποφυγή ατυχημάτων.

Το Leaf του 2020 είναι το πρώτο EV της Nissan που προσφέρει υπηρεσίες Hotspot Wi-Fi εντός του αυτοκινήτου, οι οποίες παρέχονται από την Orange και υπόσχονται κορυφαία κάλυψη στον αυτοκινητόδρομο και αξιοπιστία περιήγησης για τους επιβάτες.
Επιπλέον, η Ιαπωνική εταιρεία, αντιλαμβάνεται την ανάγκη για ασφάλεια και για αυτό το λόγο περιλαμβάνει όπως προαναφέραμε το Ιntelligent Rear View Mirror (IRVM) που μέσω μιας κάμερας τελευταίας τεχνολογίας ο οδηγός θα έχει επίγνωση για το τι γίνεται στο πίσω μέρος. Εν τω μεταξύ, οι εξωτερικές καιρικές συνθήκες δεν αποτελούν πρόβλημα χάρη στο Auto Dimming για όλα τα επίπεδα φωτός, παρέχοντας καθαρή ορατότητα ακόμα και σε έντονο καλοκαιρινό ήλιο ή σε βροχερές χειμερινές νύχτες.
Η Nissan φαίνεται ότι άκουσε τις απαιτήσεις των καταναλωτών και ενσωμάτωσε το τηλεσκοπικό τιμόνι. Πλήρως ρυθμιζόμενο, διασφαλίζει ότι οι οδηγοί μπορούν να απολαύσουν πιο βελτιστοποιημένη θέση όταν οδηγούν.
Οι αναβαθμίσεις δε σταματούν εκεί καθώς το νέο LEAF περιλαμβάνει παρακολούθηση και έλεγχο λειτουργιών μέσω της εφαρμογής smartphone NissanConnect Services. Εκτός από τις ήδη διαθέσιμες δυνατότητες, όπως η παρακολούθηση φόρτισης μπαταρίας και τiς κλιματικές συνθήκες  οι πελάτες του LEAF MY20 θα μπορούν επίσης να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν τις πόρτες από το smartphone τους και να ρυθμίζουν ειδοποιήσεις για να ενημερώνονται για το εάν το όχημα αφήνει μια προκαθορισμένη περιοχή ή υπερβαίνει μια καθορισμένη ταχύτητα.

«Ως πρωτοπόρος των ηλεκτρικών οχημάτων μαζικής αγοράς, το Nissan LEAF συνεχίζει την ευρεία γοητεία του με νέα τεχνολογικά χαρακτηριστικά στο LEAF MY20 που αποτελεί παράδειγμα έξυπνης κινητικότητας Αυτές οι βελτιώσεις είναι Χάρη στα πρόσφατα σχόλια από τους τεχνολογικούς πελάτες μας. Ταυτόχρονα, διατηρούμε το ανταγωνιστικό σημείο τιμής της LEAF για να προσφέρουμε περισσότερη αξία και να διασφαλίσουμε ότι παραμένει σταθερό φαβορί για τους πελάτες.» δήλωσε η διευθύντρια Marketing της Nissan Europe, Helen Perry.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...