Με το Mercedes-Benz Service Pass εξοικονομείς χρόνο και χρήμα

Το ιδανικό πακέτο ξέγνοιαστης συντήρησης για οχήματα έως 6 ετών

  • -
  • -

Η Mercedes-Benz σου περνάει πολλά για χάρη σου. Για να μπορείς εσύ να περνάς χρόνο μαζί της, κάνοντας ευχάριστα, απροβλημάτιστα και με ασφάλεια όλες σου τις διαδρομές, μεγάλες ή μικρές, μόνος, με φίλους ή την οικογένειά σου. Για να σε φροντίζει όμως με τον τρόπο που μόνο μια Mercedes-Benz μπορεί, πρέπει κι εσύ να φροντίζεις για τη σωστή συντήρησή της. Άσε γι’ αυτό, να φροντίσει η Mercedes-Benz.

Μια Mercedes-Benz διατηρεί για πάντα υψηλή αξία. Όποια κι αν είναι η ηλικία της, παραμένει στην οικογένεια της Mercedes-Benz και απολαμβάνει μία ευρεία γκάμα κορυφαίων υπηρεσιών και προϊόντων, με τη σιγουριά και την εγγύηση του Εξουσιοδοτημένου Service της μάρκας. Είτε πρόκειται για ένα φίλτρο καυσίμου, για ελαστικά ή για παιδικό κάθισμα, οι άνθρωποι της Mercedes-Benz γνωρίζουν ακριβώς τι χρειάζεται κάθε όχημα. Χρησιμοποιούν γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και στην ηλικία κάθε αυτοκινήτου.

Τώρα, με το Mercedes-Benz Service Pass, εκτός από τη σιγουριά που απολαμβάνεις, εξοικονομείς χρόνο και χρήμα. Είναι το ιδανικό πρόγραμμα για καινούργια ή παλαιότερα οχήματα έως 6 ετών, που κάνει το τακτικό service τόσο εύκολη υπόθεση, όσο ένα απλό τηλεφώνημα ή ένα click για να κλείσεις ραντεβού. Αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντικό είναι αυτό, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες που πρέπει κανείς να φροντίζει το αύριο από σήμερα! Ο σωστός προγραμματισμός και η προνοητικότητα λειτουργούν προς όφελός σου, εξασφαλίζοντας εκτός από ασφάλεια, περισσότερο ελεύθερο χρόνο και σωστό έλεγχο των εξόδων σου.

Το Service Pass είναι ουσιαστικά μία κάρτα-διαβατήριο που σε φέρνει κοντά στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Mercedes-Benz. Εξασφαλίζει με μία μόνο συναλλαγή ή σε βολικές μηνιαίες δόσεις, έως και 4 από τα επόμενα ετήσια τακτικά service. Τι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου; Το ευέλικτο ServiceCare ή το πλήρες CompleteCare; Με την επιλογή του κατάλληλου συμβολαίου συντήρησης Service Pass, οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με το μοντέλο και είναι ανεξάρτητα από τα διανυθέντα χιλιόμετρα.

Θέλεις προσφορά για Mercedes-Benz Service Pass; Μπορείς να τη ζητήσεις online, εδώ!

Ειδικότερα αυτήν την περίοδο και μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, αν είσαι κάτοχος μιας C-Class ή μιας CLK, έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από την εκπτωτική προσφορά που τρέχει για τα συγκεκριμένα μοντέλα και να εξασφαλίσεις τα 4 επόμενα service του οχήματός σου με συνολική έκπτωση 500€! Μάθε πώς, στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της προτίμησής σου.

To Mercedes-Benz Service Pass περιλαμβάνει όλες τις εργασίες τακτικής συντήρησης από τους Εξειδικευμένους τεχνικούς του Εξουσιοδοτημένου Συνεργείου και χρήση μόνο Γνήσιων Ανταλλακτικών Mercedes-Benz. Για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου έχεις στη διάθεσή σου και το mobilo, την 24ωρη υπηρεσία κινητικότητας σε περίπτωση που το αυτοκίνητό σου πάθει βλάβη και 24ωρη οδική βοήθεια ανά πάσα στιγμή, με πανελλαδική κάλυψη από οποιοδήποτε συνεργείο του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου της Mercedes-Benz.

Επίσης πολύ σημαντικό: το Mercedes-Benz Service Pass είναι πλήρως μεταβιβάσιμο. Σε περίπτωση μεταπώλησης του αυτοκινήτου, μπορείς να μεταβιβάσεις το συμβόλαιο στο νέο κάτοχο. Έτσι, δεν χάνεις τα χρήματά σου καθώς αυξάνεις την αξία μεταπώλησης. Ανακάλυψε όλα τα οφέλη της εκπτωτικής προσφοράς και επικοινώνησε με έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή για να αποκτήσεις σήμερα την κάρτα Service Pass.

Ζήτησε εδώ προσφορά για Mercedes-Benz Service Pass, online.

Τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Mercedes-Benz προσφέρουν την εγγύηση της μάρκας στις υπηρεσίες και τα προϊόντα, με αξιοπιστία και διαφάνεια σε όλες τις συναλλαγές και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ακολουθώντας επακριβώς όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και προστασίας. Και φυσικά, με τον ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας του Εξουσιοδοτημένου Συνεργείου με τη μάρκα για οποιοδήποτε ερώτημα ή πρόβλημα προκύψει μέσω της συνδεσιμότητας που προσφέρει το Mercedes me Service App.

Ειδικά για το Mercedes-Benz Service Pass, με μία επίσκεψη στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο η όλη διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί και αυθημερόν. Δίνεται όμως και η δυνατότητα της σύναψης του συμβολαίου Service Pass εξ’ αποστάσεως, από την άνεση του σπιτιού σας με ένα τηλεφώνημα στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...