Χριστουγεννιάτικα Δώρα από την Opel Collection

Για τον άνδρα, τη γυναίκα, τους λάτρεις του vintage στυλ και τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού

  • -
  • -

Λίγος χρόνος έχει απομείνει για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές μας. Αν δεν έχετε προμηθευτεί ακόμα τα δώρα σας, κανένα πρόβλημα. Αντί να περιμένετε στις ουρές έξω από τα καταστήματα της πόλης, σερφάρετε στην ιστοσελίδα Opel Collection από την άνεση του καναπέ σας και δείτε τι περιλαμβάνει. Με τις νέες συλλογές στο Opel store οι Χριστουγεννιάτικες αγορές είναι παιχνίδι.

Η Opel έχει πολλές προτάσεις στην κατηγορία ‘είδη ένδυσης’. Αξίζει να ρίξετε μία ματιά στη διαδικτυακή τοποθεσία Opel Collection, με t-shirts, φούτερ και πουλόβερ, αντρικά και γυναικεία, ενώ η συλλογή Motorsport κυριαρχείται από μαύρες και γκρι αποχρώσεις και συμπληρώνεται από μπλε ή κίτρινες λεπτομέρειες.

Όσοι αγαπούν τις υπαίθριες δραστηριότητες το χειμώνα πρέπει να επισκεφθούν το X-World. Εδώ θα βρουν ένα Fleece Jacket X και ένα Multifunction Cloth X. Το ανθεκτικό σακίδιο Backpack X με επενδεδυμένη πίσω θήκη και ιμάντες ώμου, ολοκληρώνει το σετ εξοπλισμού υπαίθριων δραστηριοτήτων. Παράλληλα, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα και σε δύο ρολόγια. Ένα πιο αθλητικό, με σκελετό από ανοξείδωτο ατσάλι και ένα πιο κομψό με δερμάτινο λουράκι.

Φυσικά από την σελίδα της Opel δεν λείπουν και τα δώρα για τους μικρούς μας φίλους. Από ποδήλατα και μικρά αυτοκινητάκια για να καβαλήσουν, μέχρι αρκουδάκια Opel και μινιατούρες για να παίζουν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...