Εταιρεία υπηρεσιών κινητικότητας από την Toyota για την Ευρώπη

Ξεκινάει από τον Απρίλιο του 2021, έχοντας ως έδρα την Κολωνία

  • -
  • -

Πρόκειται για μια νέα κοινοπραξία ανάμεσα στην Toyota Motor Europe και την Toyota Financial Services, που θα προσφέρει υπηρεσίες κινητικότητας KINTO στην Ευρώπη, με στόχο να εξελιχθεί από ένα έργο κινητικότητας σε μια εταιρεία με αυτό το σκοπό. Σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει και το δίκτυο λιανικής πώλησης της Toyota, το οποίο πέρα των βασικών υπηρεσιών θα προσφέρει και αυτή της κινητικότητας KINTO.

Η πανδημία Covid-19 έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα και προκλήσεις στις επιχειρήσεις αυτοκινήτων αλλά και τους αγοραστές, ωθώντας αρκετούς να επανεξετάσουν τις προτεραιότητές τους. Η Toyota πιστεύει ότι μέσα από αυτά προκύπτει μια ευκαιρία για καινοτόμες υπηρεσίες κινητικότητας.

Θα αλλάξει το ισοζύγιο ανάμεσα στην ιδιοκτησία και τη χρήση, υπέρ του δεύτερου, με την ιαπωνική εταιρεία να επενδύει στην κινητικότητα KINTO προκειμένου να είναι έτοιμη να ικανοποιήσει τις νέες ανάγκες που θα προκύψουν και θα αφορούν sharing, ανταλλαγή και άλλες υπηρεσίες για το αυτοκίνητο.

Ωστόσο, το ευρωπαϊκό δίκτυο της Toyota θα συνεχίζει να παίζει καθοριστικό ρόλο. Στόχος της Toyota είναι να πάνε ένα βήμα εμπρός και να συνδυάσουν πέρα από τις πωλήσεις και τη συντήρηση που προσφέρουν μέχρι σήμερα, υπηρεσίες κινητικότητας που θα δίνουν στους πελάτες μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και ευελιξία.

 Οι υπηρεσίες που προσφέρει το KINTO το οποίο παρουσιάστηκε στην Ευρώπη τον Ιανουάριο του 2020, είναι πολλές. Πιο συγκεκριμένα υπάρχει το KINTO One, ένα πρόγραμμα leasing που περιλαμβάνει τα πάντα και διατίθεται ήδη σε πέντε ευρωπαϊκές αγορές, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν αρκετές ακόμα μέσα στο 2021. Το KINTO Share παρέχει μια ευρεία γκάμα αυτοκινήτων για sharing, καλύπτοντας τόσο εταιρικές ανάγκες, όσο και προσωπικές.

Το KINTO Flex είναι μια υπηρεσία για μικρής διάρκειας χρήση των μοντέλων της Toyota, αλλά και της Lexus, απαλλάσσοντας τον χρήστη από το άγχος και τις υποχρεώσεις της ιδιοκτησίας και παρέχοντάς του τη δυνατότητα αλλαγής αυτοκινήτου μέσα στο χρόνο. Επιπλέον υπάρχουν δύο ακόμα υπηρεσίες, το KINTO Join και KINTO Go, για χρήση από εταιρείες και ιδιώτες αντίστοιχα, με γνώμονα πάντα την ελευθερία κινήσεων.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...