Αγορά: Peugeot 208 1.2 PureTech ή Volkswagen Polo 1.0 TSI - Δείτε τι ψηφίσατε

Ξεκάθαρη η προτίμησή σας - Το GOCAR έβαλε απέναντι μεταξύ τους τα δύο σουπερμίνι και εσείς ρίξατε την ψήφο σας

  • -
  • -

Η νέα γενιά του Peugeot 208 έκοψε κάθε δεσμό με το προηγούμενο μοντέλο, στους τομείς της σχεδίασης, της ποιότητας και της τεχνολογίας άνεσης και ασφάλειας. Απέναντί του, στους τιμοκαταλόγους του GOCAR βάλαμε ένα από τα πιο πετυχημένα σουπερμίνι, το Volkswagen Polo.

Στην ενότητα 
“ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΑ” συγκρίναμε τις βασικές εκδόσεις εξοπλισμού που είναι διαθέσιμες με τους συγκεκριμένους turbo κινητήρες βενζίνης. Αφενός το 208 1.2 PureTech 100 PS Active Plus και αφετέρου το Polo 1.0 TSI 95 PS Comfortline. Με διαφορά τιμής κάτω από 1.000 ευρώ, δεν περίμεναμε ένα τόσο ξεκάθαρο νικήτη, αλλά η προτίμηση σας δεν χωρά αμφιβολία.

Αφού σας καλέσαμε λοιπόν, να ψηφίσετε ποιο από τα δύο προτιμάτε, η άμεση και μαζική ανταπόκριση σας, έκανε την ζυγαριά να γέρνει προς την μεριά του μικρού Γάλλου, με σημαντική διαφορά. Το Peugeot 208 με ποσοστό 74 %, επικράτησε απέναντι στο 26 % του Volkswagen Polo.

Αναλυτικά η ψηφοφορία:

  1. Peugeot 208 - 74%
  2. Volkswagen Polo - 26%

*τα ποσοστά ισχύουν την στιγμή συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Επειδή το αφιέρωμα είναι live, τα νούμερα ενδέχεται να αλλάξουν.

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΔΩ


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...