Rimac C_Two: Δες το ηλεκτρικό hypercar να «ντριφτάρει» δίχως αύριο [Video]

Το αμιγώς ηλεκτρικό hypercar από την Κροατία δεν δείχνει κανένα έλεος στα λάστιχα

  • -
  • -

Σε video μικρότερο του ενός λεπτού, που ανέβασε η αυτοκινητοβιομηχανία από την Κροατία στο youtube, βλέπουμε το ανθρώπινο δυναμικό της Rimac να «ξεδιπλώνει» το ταλέντο του στην υποκριτική και ένα Rimac Concept Two να «διπλώνει» με σύννεφα καπνού να το ακολουθούν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ RICHARD HAMMOND ΜΕ ΤΟ RIMAC C_ONE

Μπορεί οι άνθρωποι της εταιρίας, συμπεριλαμβανομένου του ιδιοκτήτη Mate Rimac, να μην κερδίζουν όσκαρ ερμηνείας, το Concept Two από την άλλη κλέβει τις εντυπώσεις με τις ικανότητες που δείχνει να έχει στο video.

Το εξωφρενικά γρήγορο Rimac Concept Two υπενθυμίζουμε πως εξοπλίζεται με μπαταρία 120 kWh που στέλνει ισχύ σε τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ, ένα στον κάθε τροχό. Η απόδοση φτάνει τους 1.914 ίππους και τα 2.300 Nm ροπής. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, αυτό δίνει την δυνατότητα στο νέο μοντέλο να ολοκληρώσει το 0-100 km/h σε μόλις 1,85 sec και να έχει τελική ταχύτητα 412 km/h.

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η επίσημη παρουσίαση μεταφέρθηκε για το 2021, με την τελική ονομασία και εμφάνιση του μοντέλου να ανακοινώνονται μέσα στο 2020.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...