Hyundai Bayon: Νέο μικρό SUV για την Ευρώπη

Θα παρουσιαστεί μέσα στο πρώτο 6μηνο του 2021

  • -
  • -

Η Hyundai Motor μόλις αποκάλυψε το όνομα ενός νέου crossover για την αγορά της Ευρώπης, το  Bayon. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο, που θα ενταχθεί στο στη βάση της γκάμας SUV της Hyundai (στο B-segment) και θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2021. Στην πρώτη επίσημη φωτογραφία, παρατηρούμε το πίσω - κάθετο - φωτιστικό σώμα.

Το Bayon aποτελεί την τελευταία προσθήκη στην γκάμα τον SUV της εταιρίας για την Ευρώπη, μαζί με τα Kona, Tucson, NEXO και Santa Fe.

Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από την πόλη Bayonne στα νοτιοδυτικά της Γαλλίας. Καθώς το Hyundai Bayon αποτελεί κυρίως ένα ευρωπαϊκό προϊόν, η κορεάτικη εταιρία αποφάσισε να του δώσει το όνομα από μία ευρωπαϊκή πόλη. Σύμφωνα με την Hyundai μάλιστα, τοποθετημένη ανάμεσα στις ακτές του Ατλαντικού και τα βουνά των Πυρηναίων, η γαλλική πόλη είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για όσους απολαμβάνουν δραστηριότητες όπως ιστιοπλοΐα και πεζοπορία, που ταιριάζουν με τον τρόπο ζωής του νέου μοντέλου.

Τα τελευταία 20 χρόνια, η κορεάτικη εταιρία έχει εμπνευστεί συχνά από τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο για να δημιουργήσει μερικές από τις πιο γνωστές πινακίδες μεταξύ SUV. Σε αυτά περιλαμβάνονται όχι μόνο τα Tucson και Santa Fe, που πήραν το όνομά τους από πόλεις στις πολιτείες της Αριζόνα και του Νέου Μεξικού αντίστοιχα, αλλά και το Kona - το όνομα του οποίου προέρχεται από την ομώνυμη περιοχή στο μεγάλο νησί της Χαβάης. Ακόμα και το πρωτοποριακό ηλεκτρικό όχημα κυψελών καυσίμου NEXO έχει γεωγραφική σύνδεση, παίρνοντας το όνομά του από το Nexø - μία από τις μεγαλύτερες πόλεις στο δημοφιλές νησί της Μπολντόλ για διακοπές στη Δανία.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Hyundai Bayon θα αποκαλυφθούν σύντομα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...