Προσφορές από τη Citroen για όλα της τα μοντέλα

Η Citroen αγοράζει το παλιό σου αυτοκίνητο και σου δίνει ένα νέο μοντέλο της σε ειδική τιμή. Το πρόγραμμα πήρε παράταση μέχρι τέλη Δεκεμβρίου

  • -
  • -

Η Citroen αντιστρέφοντας τους ρόλους προτρέπει τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν μία έκθεση Citroen, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να πουλήσουν εκείνοι το παλιό τους αυτοκίνητο και να επιλέξουν μέσα από την πλήρη γκάμα μοντέλων της γαλλικής φίρμας, το δικό τους, ολοκαίνουργιο Citroen, σε ειδικές τιμές.

Στο προωθητικό πρόγραμμα συμμετέχουν όλα τα μοντέλα της Citroen. Το αυτοκίνητο πόλης C1, το νέο C3, το compact SUV C3 Aircross, το C4 Cactus, το Berlingo και το κορυφαίο μοντέλο της γκάμας το SUV C5 Aircross.

Η Citroen παρέχει στον υποψήφιο αγοραστή τη δυνατότητα, μέσα από το ψηφιακό της κατάστημα να βρει και να δεσμεύσει το αυτοκίνητο της επιλογής του σε συνεργασία με έναν επίσημο διανομέα. Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα ονομάζεται “CITROËN CARSTORE” https://carstore.citroen.gr/.

Η προωθητική ενέργεια CITROËN REVERSE SALES ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων CITROËN ή την ιστοσελίδα www.citroen.gr .

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...