17χρονος διαλύει την Pagani Huayra Roadster του πατέρα του [Video]

Ήταν μια εκ των 100 που κατασκευάστηκαν συνολικά και μοναδική σε αυτό το χρώμα!

  • -
  • -
17χρονος διαλύει την Pagani Huayra Roadster του πατέρα του [Video]
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η συγκεκριμένη Huayra Roadster με αριθμό πλαισίου 76029 ήταν μια εκ των 100 roadster εκδόσεων που κατασκευάστηκαν συνολικά και η μοναδική σε αυτή την μοβ απόχρωση. Γεγονός που κάνει ακόμα πιο θλιβερή την κατάληξη της, η οποία έμελλε να είναι στην μέση του δρόμου, με το αυτοκίνητο διαλυμένο.

Το αυτοκίνητο άνηκε στον Tim Gillean, ο οποίος έχει στην διάθεση του μία τεράστια συλλογή πολυτελών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένης μίας McLaren Senna, μίας Bugatti Chiron, μίας Rolls-Royce Dawn και πολλών ακόμη. Το άτυχο ιταλικό supercar, το οποίο είχε αποκτήσει μόλις λίγους μήνες πριν, τον περασμένο Ιούνιο, οδηγούσε ο 17χρονος γιος του την στιγμή του ατυχήματος, μαζί με έναν φίλο του, στην θέση του συνοδηγού.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, το ατύχημα προκλήθηκε από χαμηλή πίεση αέρα στα πίσω ελαστικά, ενώ η ταχύτητα με την οποία ταξίδευε δεν υπερέβαινε τα 65 km/h, όπου είναι και το όριο στον συγκεκριμένο δρόμο. Βέβαια, κοιτώντας το αυτοκίνητο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως, αυτή ήταν και η μοναδική αιτία, αλλά αυτό δεν αλλάζει το αποτέλεσμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως, ο πατέρας του μάλλον θα το σκεφτεί πολύ καλά για το αν θα του επιτρέψει να οδηγήσει ξανά κάποιο από τα supercars της συλλογής του.


AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...