17χρονος διαλύει την Pagani Huayra Roadster του πατέρα του [Video]

Ήταν μια εκ των 100 που κατασκευάστηκαν συνολικά και μοναδική σε αυτό το χρώμα!

  • -
  • -

Η συγκεκριμένη Huayra Roadster με αριθμό πλαισίου 76029 ήταν μια εκ των 100 roadster εκδόσεων που κατασκευάστηκαν συνολικά και η μοναδική σε αυτή την μοβ απόχρωση. Γεγονός που κάνει ακόμα πιο θλιβερή την κατάληξη της, η οποία έμελλε να είναι στην μέση του δρόμου, με το αυτοκίνητο διαλυμένο.

Το αυτοκίνητο άνηκε στον Tim Gillean, ο οποίος έχει στην διάθεση του μία τεράστια συλλογή πολυτελών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένης μίας McLaren Senna, μίας Bugatti Chiron, μίας Rolls-Royce Dawn και πολλών ακόμη. Το άτυχο ιταλικό supercar, το οποίο είχε αποκτήσει μόλις λίγους μήνες πριν, τον περασμένο Ιούνιο, οδηγούσε ο 17χρονος γιος του την στιγμή του ατυχήματος, μαζί με έναν φίλο του, στην θέση του συνοδηγού.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, το ατύχημα προκλήθηκε από χαμηλή πίεση αέρα στα πίσω ελαστικά, ενώ η ταχύτητα με την οποία ταξίδευε δεν υπερέβαινε τα 65 km/h, όπου είναι και το όριο στον συγκεκριμένο δρόμο. Βέβαια, κοιτώντας το αυτοκίνητο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως, αυτή ήταν και η μοναδική αιτία, αλλά αυτό δεν αλλάζει το αποτέλεσμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως, ο πατέρας του μάλλον θα το σκεφτεί πολύ καλά για το αν θα του επιτρέψει να οδηγήσει ξανά κάποιο από τα supercars της συλλογής του.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...