Είναι αυτός ο αντικαταστάτης του 7θέσιου Tiguan Allspace;

Θα κατασκευάζεται στη Γερμανία

  • -
  • -

Η γκάμα της Volkswagen στην Κίνα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη, μετά και από τις συνεργασίες που έχει κάνει εκεί, με πολλά μοντέλα από αυτά να μην είναι διαθέσιμα εκτός Ασίας. Δύο περίπου χρόνια πριν, τον Μάρτιο του 2018, είχε παρουσιαστεί ένα μεσαίο SUV, το Tayron, το οποίο ήταν ένα από αυτά τα μοντέλα που δεν ήταν διαθέσιμα εκτός Κίνας.

Ωστόσο, αυτό αναμένεται να αλλάξει, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη, τον επόμενο χρόνο. Σύμφωνα με έγγραφο που διέρρευσε στον Τύπο, ένα μεγάλο 7θέσιο SUV θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Wolfsburg στη Γερμανία. Το αναμενόμενο μοντέλο κατά πάσα πιθανότητα θα βασίζεται στο Tayron που κατασκευάζεται τώρα στην Κίνα και ενδεχομένως να αντικαταστήσει το 7θέσιο Tiguan Allspace.

Αυτό όμως όπως αναφέρεται στο έγγραφο αναμένεται να προγραμματιστεί για το 2024, άρα το μοντέλο που θα κυκλοφορήσει τότε θα βασίζεται και στην επόμενη γενιά του Volkswagen Tayron. Η Volkswagen πήρε αυτή την απόφαση προκειμένου να έχει ένα ακόμα αυτόνομο μοντέλο που θα τοποθετηθεί ανάμεσα στα Tiguan και Touareg. Σε κάθε περίπτωση το νέο αυτό μοντέλο δεν θα είναι μια αντιγραφή του Tayron, αλλά θα έχει τις απαραίτητες τροποποιήσεις προκειμένου να ακολουθεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα και… γούστα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...