Μπορείς να μαντέψεις ποια εταιρία δημιούργησε αυτό το concept;

Για να σας βοηθήσουμε, δεν έχει καμία σχέση με την υπόλοιπη γκάμα της σπουδαίας αυτοκινητοβιομηχανίας

  • -
  • -

Όχι, δεν χάλασε ο κόσμος, αλλά το συγκεκριμένο πρωτότυπο που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι μία Porsche! Όσο απίθανο και αν σας φαίνεται ή ακούγεται, το κόκκινο minivan στις εικόνες είναι το Vision Renndienst! Ένα πρωτότυπο σε πραγματική κλίμακα, το οποίο η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δημιούργησε το 2018 εξετάζοντας πως θα μπορούσε να είναι ένα επαναστατικό minivan.

Το εντυπωσιακό και ασυνήθιστο για την Porsche πρωτότυπο, αποκαλύφθηκε μαζί με ακόμα μία σειρά concept που έδωσε στη δημοσιότητα η φημισμένη εταιρεία από το Zuffenhausen, την οποία αποκαλεί «Porsche Unseen». Το σχεδιαστικό τμήμα εμπνεύστηκε από τα διαστημικά οχήματα, των οποίων τα στοιχεία υιοθέτησε στη φιλοσοφία της εταιρείας και τα προσάρμοσε σε ένα minivan! Το οποίο φυσικά αν έβγαινε ποτέ στην παραγωγή θα ήταν ηλεκτρικό…


Όπως ανέφεραν, τα μέρη του ηλεκτροκινητήρα και οι μπαταρίες είχε προβλεφθεί να τοποθετηθούν στο πάτωμα, στοιχείο που θα είχε σαν αποτέλεσμα να μπορεί να φιλοξενήσει έξι άτομα στο εσωτερικό του. Μάλιστα, για να επιτευχθεί αυτό η διάταξη των καθισμάτων στο εσωτερικό δεν θα ήταν η συνηθισμένη. Συγκεκριμένα, ο οδηγός θα βρισκόταν στο κέντρο με δύο επιβάτες λίγο πιο πίσω αριστερά και δεξιά, και με την 3η σειρά καθισμάτων πιο πίσω. Κάτι σαν μία οικογενειακή McLaren F1!


Στις εικόνες που δημοσιοποίησε η Porsche, το Renndienst Vision πόζαρε δίπλα σε ένα παλιό κλασσικό Volkswagen T1, το οποίο έφερε τα αυτοκόλλητα της αγωνιστικής ομάδας της γερμανικής εταιρείας και χρησιμοποιούταν ως αυτοκίνητο υποστήριξης. Φυσικά, αυτή είναι και η μοναδική φορά που είδε τα φώτα της δημοσιότητας, αφού είναι δεδομένο ότι θα πάρει το δρόμο για το μουσείο της Porsche, και όχι για τη γραμμή παραγωγής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...