Lockdown: Ανοικτές θα παραμείνουν οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτου

Μπορείτε να τις επισκεφθείτε στέλνοντας SMS στο 13033 ή συμπληρώνοντας τη σχετική βεβαίωση

  • -
  • -

Ο Σύνδεσμος Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος (ΣΕΕΑΕ) ενημερώνει όλους τους καταναλωτές ότι όλες οι αντιπροσωπείες και εκθέσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων παραμένουν ανοικτές καθ’ όλη τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων που έχει προκαλέσει η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το πρόσφατο ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η προσέλευση των καταναλωτών στις εμπορίες αυτοκινήτων εμπίπτει στην κατηγορία 2 των κατ’ εξαίρεση μετακινήσεων οπότε με την αποστολή της επιλογής 2 στο 13033 μπορεί κανείς να μεταβεί σε κάποια εμπορία αυτοκινήτων και να δει από κοντά το όχημα που τον ενδιαφέρει.

Τα μέλη του ΣΕΕΑΕ έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία της υγείας των εργαζομένων αλλά και των πελατών τους και συνεχίζουν να υποδέχονται τους καταναλωτές στα καταστήματά τους.

Παράλληλα αρκετοί έμποροι αυτοκινήτων επιτρέπουν και τα test drive των οχημάτων τους κατόπιν ραντεβού ενώ επίσης παρέχουν την δυνατότητα παράδοσης – παραλαβής των αυτοκινήτων από το χώρο σας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...