Ανοικτές οι εκθέσεις και τα συνεργεία του Ομίλου Σαρακάκη

Σε πλήρη λειτουργία και ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη

  • -
  • -
Ανοικτές οι εκθέσεις και τα συνεργεία του Ομίλου Σαρακάκη

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη γνωστοποίησε ότι τόσο οι εκθέσεις Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών όσο και τα Συνεργεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, παραμένουν ανοιχτά και θα λειτουργούν καθ΄ όλη την διάρκεια του απαγορευτικού κυκλοφορίας - Lockdown. Συγκεκριμένα και με βάση το πρόσφατο ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε, η προσέλευση στις εκθέσεις αυτοκινήτων/μοτοσικλετών και τα συνεργεία εμπίπτει στην κατηγορία 2 των κατ΄ εξαίρεση μετακινήσεων (μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης).

Έτσι, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία της υγείας των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών, συνεχίζει να υποδέχεται το κοινό στις εκθέσεις, τα συνεργεία-φανοποιεία και τους πάγκους ανταλλακτικών στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Αθήνας, στη Θεσσαλονίκη αλλά και στο εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών του σε όλη την Ελλάδα.

Οι σύμβουλοι πωλήσεων θα προσφέρουν οποιαδήποτε υποστήριξη χρειαστεί το αγοραστικό κοινό σχετικά με την απόκτηση αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας. Παράλληλα, θα υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης για όλες τις τρέχουσες προωθητικές ενέργειες και τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά προγράμματα και φυσικά η δυνατότητα για test drive ή test ride κατόπιν ραντεβού.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι στο κομμάτι των After Sales services, εξακολουθεί να υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης - παραλαβής οχημάτων είτε στον χώρο σας είτε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου ακόμα και εκτός ωραρίου λειτουργίας των συνεργείων, δηλαδή 24/7.

Ωράριο Λειτουργίας Εκθέσεων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη:

Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 19:00 / Σάββατο Κλειστά

Ωράριο Λειτουργίας Συνεργείων και Φανοποιείου στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη:

Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 16:00

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
Lockdown: Τα πάντα για τις μετακινήσεις - Τι ισχύει για την μάσκα, για τον αριθμό επιβατών, για τις μετακινήσεις μαθητών, για τα ΚΤΕΟ και τις σχολές οδήγησης κλπ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...