Πως ένα scooter BMW γίνεται αριστούργημα…

Εσύ θα ήθελες το σκούτερ σου να δείχνει έτσι; Η ΝMotο με έδρα στη Φλόριντα παντρεύει το σήμερα με το χθες, κατασκευάζοντας μοναδικές δημιουργίες

  • -
  • -

Είναι σίγουρο ότι πριν από μερικά χρόνια ελάχιστοι γνώριζαν τον Alexander Niznik. Πρόκειται για έναν λάτρη των μοτοσικλετών της BMW, ο οποίος δημιούργησε ένα studio (όπως το αποκαλεί) και ανέλαβε τη σχεδίαση και κατασκευή μοντέλων της γερμανικής εταιρείας σύμφωνα με το δικό του όραμα. Συγκεκριμένα,  ανασχεδιάζει την αισθητική τους κάνοντας εκτεταμένη χρήση επιρροών από το παρελθόν, με στοιχεία από το σήμερα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτέλεσε η R nineT, την οποία και κατασκεύασε στην πλατφόρμα της R7.

Σήμερα, έχει ένα καινούργιο concept, το οποίο αποκαλεί Golden Age. Αυτή τη φορά στόχος είναι να αναβιώσει τη θρυλική Courtney Streamline, βασιζόμενος στο scooter C400 X της BMW! Tα φτερά και πολλά από τα μέρη του μοντέλου του 1936 θα καταλήξουν στο γερμανικό scooter, του οποίου ο σκελετός και τα μηχανικά μέρη θα διατηρηθούν αυτούσια. Μάλιστα, εν αντιθέσει με τη ρετρό εικόνα, η Golden Age θα διαθέτει σύγχρονα συστήματα, όπως για παράδειγμα ABS. Το αποτέλεσμα στα σκίτσα είναι εντυπωσιακό, με τους ανθρώπους της ΝΜoto να έχουν ήδη ξεκινήσει την κατασκευή της, αναφέροντας ότι η δημιουργία τους θα είναι έτοιμη το 2021. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...