Pick-up διαλύει δύο κλασικές Mustang μετά από καταδίωση - Video

Το Camaro που βρισκόταν παρκαρισμένο ακριβώς δίπλα γλύτωσε παρά τρίχα!

  • -
  • -

Από όλα τα μέρη που μπορεί να έχεις ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, το προσωπικό σου γκαράζ βρίσκεται αρκετά χαμηλά στην λίστα με τις πιθανότητες, πόσο μάλλον το να έχεις πολλαπλά προσωπικά σου οχήματα να εμπλέκονται. Κι όμως αυτό ακριβώς συνέβη σε έναν ανυποψίαστο κάτοικο της Καλιφόρνια, όταν μία καταδίωξη της αστυνομίας κατέληξε στο πάρκινγκ μπροστά από το σπίτι του, με ένα pick up να «προσγειώνεται» πάνω στα δύο παρκαρισμένα Mustang του.

Ο άτυχος ιδιοκτήτης ανέβασε στο Reddit ένα βίντεο με την στιγμή του συμβάντος, το οποίο κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας. Στο βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα τα τέσσερα οχήματα παρκαρισμένα (2 κλασσικά Ford Mustang καλυμμένα, 1 Chevrolet pick-up και 1 Chevrolet Camaro), όταν ξαφνικά εμφανίζεται ένα δεύτερο μαύρο pick-up, το οποίο προσέγγιζε την διασταύρωση με υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα στην προσπάθεια του να στρίψει, να απογειωθεί και ο άτυχος στόλος οχημάτων να είναι ακριβώς στο κέντρο του σημείου προσγείωσης.

Το pick-up το οποίο καταδίωκε η αστυνομία, παρέσυρε τα 3 εκ των τεσσάρων παρκαρισμένων οχημάτων, με το Camaro να γλυτώνει για χιλιοστά. Άγνωστοι παραμένουν ακόμα οι λόγοι τις καταδίωξης, όπως επίσης δεν γνωρίζουμε και τι συνέβη στην συνέχεια. Το μόνο που μάθαμε είναι πως η ασφάλεια του ιδιοκτήτη των οχημάτων, δέχεται να καλύψει το κόστος για τις ζημιές που υπέστησαν τα 2 από τα 3 οχήματα. Αν και κρίνοντας από τα οχήματα ( τα Mustang ήταν μοντέλα του 1967 και 1964), μάλλον είναι ξεκάθαρη επιλογή το ποια θα θελήσει να επισκευάσει.

Δείτε το βίντεο εδώ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...