Στη Ρόδο η παγκόσμια παρουσίαση του νέου Audi RS e-tron GT

Το νησί των ιπποτών επέλεξε η Audi για να παρουσιάσει στους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου το νέο της δημιούργημα

  • -
  • -

Την ψήφο εμπιστοσύνης της στην Ελλάδα έδωσε η Audi με μία VIP δημοσιογραφική παρουσίαση του ολοκαίνουργιου e-tron GT. Η μάρκα με σήμα τα τέσσερα δακτυλίδια και έδρα το Ίνγκολσταντ, επέλεξε το νησί της Ρόδου για να προσκαλέσει εκπρόσωπους του ειδικού Τύπου απ’ όλο τον κόσμο, σε μία πρώτη γνωριμία με το νέο ηλεκτρικό Gran Turismo της, μάλιστα στην έκδοση RS.

Ένα μοναδικό σπορ coupe μοντέλο με ηλεκτροκινητήρες τόσο εμπρός όσο και πίσω, τετραδιεύθυνση και την πλέον προηγμένη τεχνολογία, που έρχεται να προστεθεί στην κορυφή της γκάμας ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Audi.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ AUDI RS E-TRON GT

Στις αρχές Οκτωβρίου έφτασαν στη Ρόδο 5 καμουφλαρισμένα Audi RS e-tron GT για την παρουσίαση που ξεκίνησε στις 20 του μήνα και κράτησε δύο εβδομάδες και συμμετείχαν δημοσιογράφοι από Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Σκανδιναβία, ακόμα και τη μακρινή Αυστραλία και ανάμεσά τους και τρεις Έλληνες μαζί με εκπρόσωπο του GOCAR, τον Γιάννη Λημναίο. 

Η εκδήλωση για το RS e-tron GR ήρθε να προστεθεί στο πρόγραμμα “Smart & Sustainable Island” που αφορά στην Αστυπάλαια, όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Δημοκρατία και το Volkswagen Group αλλά και την παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας Skoda Octavia, νωρίτερα το 2020, στην Κρήτη, η οποία δυστυχώς ακυρώθηκε λόγω του κορονοϊού.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...