Video Δοκιμή: Volvo XC60 Recharge T8 PHEV AWD

Η plug-in έκδοση του X60 συνδυάζει τα πληθωρικά χαρίσματα του σουηδικού SUV, με εξαιρετικές επιδόσεις και χαμηλό οικολογικό αποτύπωμα

  • -
  • -
Video Δοκιμή: Volvo XC60 Recharge T8 PHEV AWD

Η Volvo είναι μία από τις εταιρείες που επενδύουν στις πράσινες τεχνολογίες. Δεν είναι τυχαίο πως σήμερα όλα τα μοντέλα της διαθέτουν και plug-in έκδοση. Ανάμεσα σε αυτά είναι και το XC60, με το premium SUV της σουηδικής εταιρείας να συνδυάζει την ευρυχωρία, το αριστοκρατικό περιβάλλον, την ποιότητα κατασκευής και τις κορυφαίες τεχνολογίες, με τον οικολογικό χαρακτήρα, αλλά και τις εξαιρετικές επιδόσεις. Ο 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας, σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα αποδίδουν 392 ίππους και 642 Nm ροπής, προσφέροντας παράλληλα χαμηλές εκπομπές ρύπων και αντίστοιχη κατανάλωση.

 

Στην παραπάνω VIDEO ΔΟΚΙΜΗ δοκιμάζουμε για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους την plug-in έκδοση της σειράς του XC60 και μπορείτε να δείτε τα συμπεράσματα μας.

Στο παρακάτω link μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή, αλλά και αναλυτικά τις τιμές, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά στοιχεία του μοντέλου για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Και αν θέλετε, πείτε μας και την γνώμη σας παρακάτω, στα σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ VIDEO ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ GOCAR

ΕΤΟΣ2020
ΤΙΜΗαπό 62.514 €
ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-
Euro NCAP
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...