Παίζει να είναι το πιο άσχημο Toyota C-HR του κόσμου

Και να σκεφτείτε ότι ο ιδιοκτήτης του ξόδεψε αρκετό χρόνο και χρήμα για αυτό το αποτέλεσμα

  • -
  • -

Έχουμε κατά καιρούς δει αρκετές μετατροπές, άλλες καλές και άλλες όχι τόσο. Όσον αφορά το συγκεκριμένο Toyota C-HR, φαίνεται ότι ο ιδιοκτήτης του έχει έντονες επιρροές από μικρά αυτοκινητάκια Hot Wheels που δεν φοβούνται να ξεπεράσουν τα όρια, σχεδιαστικά.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κυκλοφορεί στους δρόμους της Βρετανίας. Όπως μπορείτε να δείτε, πρέπει να… φοράει ότι κυκλοφορεί στην αγορά των αξεσουάρ. Η φωτογραφία με το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, αποκαλύπτει έναν πλουραλισμό σε χρώματα (για να το πούμε ευγενικά).

Η αεροτομή μοιάζει να ξηλώθηκε από Honda Civic Type R, ενώ τα διάφανα φώτα έρχονται από πολλές δεκαετίες πίσω. Οι τέσσερις ψεύτικες εξατμίσεις έχουν τρυπήσει τον προφυλακτήρα και μαζί με τους λασπωτήρες και αρκετές ακόμα λεπτομέρειες είναι βαμμένα όλα σε κόκκινο χρώμα (έτσι για να ξεχωρίζουν).

Ψεύτικους αεραγωγούς έχει τοποθετήσει όπου έχει λαμαρίνα, ακόμα και στις πίσω πόρτες. Δυστυχώς δεν υπάρχει φωτογραφία του εμπρός μέρους, σίγουρα θα είχαμε ακόμα περισσότερα να σχολιάσουμε και να δούμε. Αναμφίβολα ο ιδιοκτήτης αυτού του Toyota C-HR θέλει να ξεχωρίζει.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...