GOCAR Magazine 83: To be or not to be… Electric

Το δίλημμα, με τόσες προτάσεις, υπάρχει ακόμα. Άραγε ποιο μοντέλο διαλέγεις από το νέο τεύχος; Απόλαυσέ το και κάνε την επιλογή σου!

  • -
  • -

Τα ηλεκτρικά μοντέλα που μπαίνουν στην πρίζα φαίνεται να έχουν πάρει τα πάνω τους και να κυριαρχούν στην αγορά. Το Mecedes-Benz EQC φιγουράρει ψηλά αυτό το μήνα και κυριαρχεί στο νέο τεύχος GOCAR Magazine 83. Ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε υπάρχουν ακόμα πολλές προτάσεις για τους petrolhead.

Αυτόν τον μήνα βάλαμε στην πρίζα το νέο Volkswagen ID.3 που οδηγήσαμε επί ελληνικού εδάφους, και ταξιδέψαμε στην Ιταλία για να οδηγήσουμε το αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500e. Στην ίδια λογική, δοκιμάσαμε τα: Hyundai Kona Electric, Volvo XC60 T8 Recharge και Skoda Superb iV.

Από την άλλη, δεν χάσαμε την επαφή μας με τα πρατήρια καυσίμων, δοκιμάζοντας τα νέα Hyundai i20,  SEAT Leon, Dacia Duster, Ford Focus Active, Honda Jazz Hybrid και Suzuki Vitara Hybrid, ενώ δεν φοβηθήκαμε να κάψουμε μπόλικη βενζίνη πίσω από το τιμόνι του εκρηκτικού Audi RS6 και της πολυσυζητημένης και άκρως απολαυστικής BMW M440i Coupe.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

 

GOCAR MAGAZINE #83 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FIRST DRIVE

BMW M440i Coupe

Fiat 500e

Honda Jazz Hybrid

Volkswagen ID.3

TEST

Audi RS6

Bajaj Qute

Dacia Duster 1.0 TCe

Ford Focus Active 1.0 EcoBoost Hybrid

Hyundai i20 1.0 T-GDi 100 PS

Hyundai Kona Electric

Mercedes-Benz EQC 400 4MATIC

SEAT Leon 1.5 TSI FR

Skoda Superb iV

Volvo XC60 T8 Recharge

TREND CAR

Mercedes-AMG GT Black Series

Renault Megane eVision

ΘΕΜΑΤΑ

Οδοιπορικό Suzuki Vitara Hybrid

Ρεπορτάζ - Ενιαίο e-pass

F1 - Ρεκόρ Lewis Hamilton

VIDEO THEME

Alfa Romeo Giulia GTA & GTAm

Porsche Panamera Ρεκόρ

SEAT Tarraco

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...