Αυτή είναι η κορυφαία έκδοση του νέου Opel Corsa

Με IntelliLux LED® matrix-light, Multimedia Navi Pro, OpelConnect και επένδυση Alcantara στα καθίσματα

  • -
  • -

Το Opel Corsa προσφέρει τώρα ακόμα υψηλότερο επίπεδο άνεσης. Το δημοφιλές μικρό αυτοκίνητο κυκλοφορεί σε έκδοση Ultimate, με premium βασικά χαρακτηριστικά, που σπάνια συναντάμε στην κατηγορία του. Καινοτομίες όπως σύστημα φωτισμού IntelliLux LED matrix - μοναδικό στην κατηγορία - και Multimedia Navi Pro infotainment περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό μαζί με τις υπηρεσίες OpelConnect Services και την πολυτελή ταπετσαρία Alcantara. Για τους λάτρεις του έντονου σπορ στυλ, η Opel καθιστά το Corsa GS Line ακόμα πιο ευδιάκριτο.

Το συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto, Multimedia Navi Pro έχει έγχρωμη οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 10” και φωνητικό έλεγχο για τις λειτουργίες ηχοσυστήματος, τηλεφώνου και πλοήγησης.

Το αυτόματο σύστημα ελέγχου κλιματισμού και τα καθίσματα με μαύρη επένδυση Alcantara – βασικός εξοπλισμός – υπόσχονται μέγιστη άνεση με το νέο Opel Corsa Ultimate. Τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού είναι θερμαινόμενα και ρυθμίζονται προς έξι κατευθύνσεις. Το ηλεκτροπνευματικά ρυθμιζόμενο κάθισμα του οδηγού διαθέτει λειτουργία μασάζ. Το θερμαινόμενο, δερμάτινο τιμόνι κάνει την οδήγηση ακόμα πιο ευχάριστη, από τη στιγμή της εκκίνησης, ειδικά το χειμώνα.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ OPEL CORSA

Το σύστημα προσαρμοζόμενου φωτισμού adaptive IntelliLux LED® matrix αυξάνει την ασφάλεια στο σκοτάδι. Μόλις το Corsa Ultimate απομακρυνθεί από μία αστική περιοχή, οι προβολείς με αντιθαμβωτικό φωτισμό IntelliLux LED® matrix ενεργοποιούν αυτόματα τη μεγάλη σκάλα φώτων. Στη συνέχεια, τα στοιχεία LED αυτόματα και συνεχώς προσαρμόζουν τη φωτεινή δέσμη στις επικρατούσες συνθήκες κυκλοφορίας και το περιβάλλον. Αν χρειαστεί, μεμονωμένα LED απενεργοποιούνται σε δευτερόλεπτα, ώστε να μην ενοχλούνται οι οδηγοί των προπορευόμενων οχημάτων ή όσων κινούνται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Αυτό σημαίνει ότι το φως δεν είναι εκτυφλωτικό για τους άλλους χρήστες των δρόμων, ενώ ο οδηγός του Opel απολαμβάνει βέλτιστη ορατότητα.

Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε κομψή μαύρη διχρωμία, ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό του Corsa GS Line και του Corsa Ultimate. Άλλα στοιχεία που μαγνητίζουν το βλέμμα, είναι τα σπορ καθίσματα με κόκκινες λεπτομέρειες και η στάνταρ μαύρη οροφή, που δημιουργεί μία εντυπωσιακή αντίθεση με το χρώμα του υπόλοιπου αμαξώματος, ενώ επιτείνει το σπορ χαρακτήρα του GS Line.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...