Ο οδηγός αυτού του HR-V "ψηφίζει" Trump δαγκωτό και το διατυμπανίζει με όχι και τόσο κομψό τρόπο...

Η τρέλα πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες και μεγαλώνει καθώς πλησιάζουμε στις εκλογές

  • -
  • -

Αυτό το Honda HR-V είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό που θα συναντήσετε ποτέ και, όπως μπορείτε να δείτε, έχει ζωγραφιστεί από κάποιον που σαφώς είναι ένας σκληρός υποστηρικτής του Προέδρου Trump.

Οι φωτογραφίες αυτού του HR-V κοινοποιήθηκαν πρόσφατα στο Reddit's Shitty Car Mods subreddit με τον τίτλο ("Fitting)" Make Paint Jobs Great Again "- ένα νεύμα στο σύνθημα του Make America Great Again.

Στο μπροστινό μέρος, το καπό και η μάσκα είναι φτιαγμένα με μπλε χρώμα, ο προφυλακτήρας σε μαύρο χρώμα, το σπόιλερ με κόκκινο χρώμα, ενώ στο κέντρο του καπό υπάρχει ένα χαρτόνι που γράφει «Trump Country 2020». Εν τω μεταξύ, οι πόρτες είναι βαμμένες κόκκινες και τα εμπρός φτερά λευκά.

honda


Στο πίσω μέρος συμβαίνει το μεγαλύτερο μέρος της... δράσης. Αρχικά υπάρχει ένα τεράστιο αυτοκόλλητο «Trump» στο πίσω παράθυρο και ένα άλλο που δείχνει υποστήριξη για την καμπάνια Trump και Pence. Υπάρχει επίσης ένα αυτοκόλλητο που φέρει την ένδειξη «Βετεράνοι για τον Trump».

Κοιτάξτε προσεκτικά το παρμπρίζ του HR-V και μπορεί να παρατηρήσετε μερικούς αριθμούς στην επάνω αριστερή γωνία. Αυτοί οι αριθμοί, σε συνδυασμό με την έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας και τα άλλα οχήματα στο βάθος που επίσης δεν διαθέτουν πινακίδες, δείχνουν ότι το SUV θα μπορούσε να είναι σε κάποια μάντρα αυτοκινήτων.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, είναι λίγο ειρωνικό να βλέπεις ένα Honda HR-V με αυτό το πατριωτικό σχέδιο χρωμάτων και αυτοκόλλητα Trump σε αυτό, καθώς ο Πρόεδρος υπήρξε φωνητικός πολέμιος των ιαπωνικών οχημάτων, φτάνοντας στο σημείο να τα χαρακτηρήσει (και αυτοκίνητα από άλλες χώρες) ως απειλή για την εθνική ασφάλεια.





ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...