Ανάκληση Mitsubishi L200 2.5 DiD

Για μοντέλα παραγωγής έως 21 Ιανουαρίου 2009

  • -
  • -
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΙΑΣΩΝ A.Ε.Β.E., Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας της Mitsubishi Motors Corporation στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Mitsubishi Motors μοντέλο L200 με κινητήρα 2.5 DiD diesel.

Η ανάκληση αφορά 4.356 οχήματα, παραγωγής έως 21 Ιανουαρίου 2009, στα οποία σε έναν πολύ περιορισμένο αριθμό οχημάτων, στις βίδες συγκράτησης του εμπρόσθιου άνω σφαιρικού συνδέσμου μπορεί να μην έχει γίνει η κατάλληλη σύσφιξη ώστε να αντέξει ένα εξωτερικό χτύπημα. Αυτό ενδέχεται να οδηγήσει στην χαλάρωση της βίδας συγκράτησης και στην αποκόλληση του συνδέσμου.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Επίσημων Συνεργείων Mitsubishi Motors σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας ΙΑΣΩΝ Α.Ε.Β.Ε. στο τηλέφωνο 210 3483784 (κα Λιναρδάτου).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...